Villa Cinayetinde Hırsızlık Şüphesi 

Geçtiğimiz hafta sonu Fethiye'de Çiftlik Mahallesi Koça Çalış Mevkii'nde meydana gelen olayda İngiliz uyruklu kadın ile beraber yaşayan şahıs villada bıçaklanmış halde ölü bulunmuştu. Çiftlik Mahallesi Muhtarı Bülent Ergür, 'Olayın hırsızlık şüphesiyle olduğu düşünülüyor. Evde kamera sistemi var ama kayıtlar tespit edilemedi. Kapı girişi ve çelik kasada bir parmak izine rastlandı ama kime ait olduğu bilinmiyor' dedi. 

  • 6496
Villa Cinayetinde Hırsızlık Şüphesi 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz hafta sonu Fethiye’de Çiftlik Mahallesi Koça Çalış Mevkii’nde meydana gelen olayda İngiliz uyruklu kadın ile beraber yaşayan şahıs villada bıçaklanmış halde ölü bulunmuştu. Çiftlik Mahallesi Muhtarı Bülent Ergür, “Olayın hırsızlık şüphesiyle olduğu düşünülüyor. Evde kamera sistemi var ama kayıtlar tespit edilemedi. Kapı girişi ve çelik kasada bir parmak izine rastlandı ama kime ait olduğu bilinmiyor” dedi. 

Edinilen bilgiye göre, Hasan Tayfun Baransel (71) ile birlikte villada yaşayan İngiliz uyruklu Viviant Bants’tan (63) haber alamayan komşuları durumdan şüphelenip jandarmaya haber vermesi üzerine gelen ekipler; Baransel ile Bants’ın vücutlarının farklı yerlerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etmişti. Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ve jandarma ekipleri, cinayeti işleyen fail ya da faillerin yakalanması için geniş çaplı soruşturmayı sürdürüyor. 

Konu hakkında bilgi aldığımız Çiftlik Mahalle Muhtarı Bülent Ergür, olayın hırsızlık şüphesiyle olabileceğini ifade etti. Kapı girişi ve çelik kasa üzerinde parmak izlerine rastlandığını fakat henüz tespit edilmediğini dile getiren Ergür, komşularının talihsiz çiftten haber alamaması ve sürekli köpeğin havlaması üzerine jandarmaya haber verdiklerini ifade etti. 

KAMERA KAYITLARI TESPİT EDİLEMEDİ
Çiftlik Mahalle Muhtarı Bülent Ergür yaptığı açıklamada, “Komşularının 2 gündür bilgi alamaması ve köpeğin sürekli havlaması üzerine telaşlanıp, kolluk kuvvetlerine haber veriyorlar. Biz jandarma ekipleri ile birlikte binaya girdiğimizde Türk vatandaşı NATO’dan emekli Hasan Tayfun Baransel’in bıçaklanarak öldürülmüş olduğunu gördük. Birlikte yaşadığı İngiliz kadının banyoda cesedine ulaşıldı. Olayın hırsızlık şüphesiyle olduğu düşünülüyor. Evde kamera sistemi var ama kayıtlar tespit edilemedi. Güvenlik sistemini kuran yetkililer, kayıtların cep telefonuna aktarıldığını belirttiler. Fakat şahsın cep telefonuna ulaşılamadığı bildirildi. Jandarma ekipleri özverili çalışıyor. Biz kendilerine güveniyoruz. Bu olayı gerçekleştiren kişiler mutlaka bulunacaktır” dedi. 

ÇİFTLİK MAHALLESİ’NDE DAHA ÖNCE YAŞANMADI
Muhtar Ergür, “15 yıldır muhtarlık yapıyorum. Daha önce böyle bir olay yaşanmadı. Çiftlik Mahallesi’nin yüzde 65’i dışarıdan yerleşim olan, kalabalık bir mahalle. Hala da göç almaya devam ediyor. Kaç yıldır burada yaşadıklarını bilmiyorum. Fakat kadın Barut Hotel’de çalışıyor. Tahminime göre erkek şahıs da 4-5 yıldır burada yaşıyor. Beyefendi önceki eşinden boşanmış, bir kızı ve bir oğlu var. Pazar günü geldiler. Kapı girişi ve çelik kasada bir parmak izine rastlandı ama kime ait olduğu bilinmiyor” diye konuştu. 


 

Bakmadan Geçme