Vergi borçları yapılandırılıyor

Fethiye Belediyesi, 7326 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında yapılandırmaların devam ettiğini duyurdu. Mükellefler belediyeye gelmeden, Fethiye Belediyesi'nin resmi sitesinin e-belediye bölümünden ön yapılandırma yapabiliyor.

  • 751
Vergi borçları yapılandırılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

09 Haziran 2021 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7326 sayılı Kanun’ çerçevesinde Fethiye Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam, idari para cezaları ve gelir vergisindeki borçlarını yeniden yapılandırıyor.
31 Ağustos son tarih
Fethiye Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesaplarında yapılan açıklamada, 31 Ağustos 2021 son başvuru tarihi olarak belirlenirken, son ödeme tarihi ise 30 Eylül 2021 tarihi olarak açıklandı. Ödemelerin Fethiye Belediyesi’nin resmi internet sitesi www.fethiye.bel.tr’den de yapılacağı belirtildi. Bu kapsamda Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi, İdari Para Cezaları, Gelir Tarifesindeki Ücretlerin borçları yapılandırılacak.  
 

Bakmadan Geçme