Velilerin tanışması için aşure etkinliği düzenlendi

Fethiye Anadolu Lisesi idarecileri ve Okul Aile Birliği üyeleri, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı'nda 9. sınıfa yeni başlayan öğrencilerin velileri ile 10, 11, 12. sınıflarda öğrenim gören öğrencilerin aileleriyle tanışması amacıyla aşure etkinliği düzenlediler. Sohbet havasında geçen programda katılımcılara aşure ikram edilirken, veliler de tanışma ve kaynaşma fırsatı buldular.

  • 1411
Velilerin tanışması için aşure etkinliği düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Anadolu Lisesi Salonu’nda gerçekleşen aşure gününe Okul Müdürü Asım Cezayirlioğlu, öğretmenler, Okul Aile Birliği üyeleri ve veliler katıldı. Sohbet havasında geçen aşure etkinliğinde, 9. sınıfa yeni başlayan öğrencilerin velileri 10, 11, 12. sınıflarda öğrenim gören öğrencilerin aileleriyle tanıştılar. Veliler ve öğretmenler bol bol sohbet ederken, bu tür etkinliklerin devamının geleceği bildirildi. 
Konu hakkında açıklama yapan Fethiye Anadolu Lisesi Müdürü Asım Cezayirlioğlu, “Okul yöneticileri ve Okul Aile Birliği olarak bu eğitim öğretim döneminde 9. sınıfa yeni başlayan öğrencilerin velileri ile 10, 11, 12. sınıflarda öğrenim gören öğrencilerin aileleriyle tanışması amacıyla bir organizasyon düzenledik. İlk olarak aşure etkinliği gerçekleştiriyoruz. İlerleyen haftalarda kahvaltı ve diğer programlarımız ile devam edecek. Temel amacımız velilerimize okulumuzun eğitim öğretim imkanları hakkında bilgiler aktarmak. Bilindiği üzere Fethiye merkezdeki en başarılı okullardan birisiyiz. Bu yıl yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda il genelinde büyük bir başarıya imza atan okulumuzu daha yukarılara taşımak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

Bakmadan Geçme