Vatandaşlardan yangın bölgesine anlamlı destek

Seydikemer'de üç gündür devam eden yangın bölgesine vatandaşlardan destek yağdı. Öğretmeninden, esnafına tüm halk yardıma koştu. Vicdanen sorumluluk hissettiklerine değinen Öğretmen Uğurcan Küçükadalı, 'Üzülüyoruz, kendimizce ne kadar katkımız olur bilmiyorum ama vicdanen bir sorumluluk duyduk ve geldik. İnşallah en kısa zamanda söner yangın fakat istiyoruz ki sadece kara gücü ile değil hava gücü ile de sönsün bu yangın' şeklinde konuştu.

  • 664

VİCDANEN SORUMLULUK DUYDUK
Seydikemer yangın bölgesine ellerinden geldiğince destekte bulunmaya çalıştıklarını belirten Öğretmen Uğurcan Küçükadalı “bende buralıyım, Kemer Atlıdere köyündenim 3-4 arkadaşlarımız ile birlikte geldik, zabıta arkadaşım, sağlık memuru arkadaşım var, belediyede çalışan arkadaşlarımız. Elimizden geldiğince bir şeyler yapalım dedik, biraz tişört, ayran, ağaç motoru ve su gibi ihtiyaçları getirdik. Burada temel ihtiyaç diye belediyenin ve Kızılay’ın belirttiği şeyleri getirmeye çalıştık. Üzülüyoruz, kendimizce ne kadar katkımız olur bilmiyorum ama vicdanen bir sorumluluk duyduk ve geldik. İnşallah en kısa zamanda söner yangın fakat istiyoruz ki sadece kara gücü ile değil hava gücü ile de sönsün bu yangın. Bir an önce sönsün kurtulsun memleketimiz” dedi.

YORGUNLUĞUMUZU BASTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ
Yangın bölgesine desteklerine devam ettiklerini vurgulayan Esnaf Selman Kaya “öncelikle tüm halkımızdan Allah razı olsun, 3-4 gündür buradayız yeri geldi dükkanlarımızı kapattık, 2 gündür yangının içindeydik bugün yorulduğumuz için erzak taşımaya devam ediyoruz. Yorgunluğumuzu bununla bastırmaya çalışıyoruz, durmakta istemiyoruz. Gördüğünüz gibi her yeri yanıyor yandıkça da kimsenin durası gelmiyor burada. Tüm ekiplerimiz ile çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. 
 

Vatandaşlardan yangın bölgesine anlamlı destek
Vatandaşlardan yangın bölgesine anlamlı destek
Vatandaşlardan yangın bölgesine anlamlı destek
Vatandaşlardan yangın bölgesine anlamlı destek

Bakmadan Geçme