Vatandaşlar konseri evlerinden izlediler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 'Evde 19 Mayıs' konseri Fethiye Belediye sosyal medya sayfalarından canlı olarak vatandaşlarla buluştu.

  • 1710

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonu’ndan sanatçılar Adem Kazan, Ali Tunç, Aysun Karasaçlı, Mustafa Selçukoğlu, Gonca Oğuzhan, Osman Batur Keser ve Belediye Kent Orkestrası birbirinden güzel şarkı, türkü ve marşları seslendirdiler. 

Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli yaptığı açıklamada, “Pandemi nedeniyle maalesef ikinci ulusal bayramımızı da aynı duygularla meydanlarda değil, evlerimizde kutladık. Gönül isterdi ki, hep birlikte meydanlarda bir asrı tamamlamak üzere olan Cumhuriyetimizin takipçisi olduğumuzu haykıralım. Önümüzdeki süreçte ulusal bayramlarımızı, bayrağımızın altında kutlamaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı 19 Mayıs’ta, saat 19.19’da balkonlarından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayacaktır. Fethiye Belediyesi olarak salgın döneminde elimizden geldiğince vatandaşlarımızın sorunlarına çare üretmeye çalıştık. Belediye sanatçılarımızın düzenlediği bu konserle vatandaşlarımızın umutlarını yeşertme ve gelecek güzel günlere olan umutlarını pekiştirme yönünde iyi bir mesaj verdiğimizi düşünüyorum. Dinleyenler umarım memnun kalmıştır” ifadelerini kullandı.

ONLİNE KONSERLERE DEVAM EDİLECEK

Sıkıntılı bir süreç geçiren sanatçılara destek anlamında belediye olarak online konserler düzenlenmesi konusunda çalışmalara başlanacağını dile getiren Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, “Kültür merkezimizde yeterli alana sahibiz. Belki daha az sanatçının yer alacağı canlı etkinliklerle ilgili arkadaşlarımızla irtibat kurabiliriz. Belediye aracılığıyla online konserler ile sanatçıları Fethiye halkı ile buluşturabiliriz. Konu hakkında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze görev vereceğiz. Bu yönde bir çalışma içine girilsin. Önümüzdeki günlerde sık sık bu konserleri tekrarlarız inşallah” dedi.

Vatandaşlar konseri evlerinden izlediler
Vatandaşlar konseri evlerinden izlediler

Bakmadan Geçme