Vali Tavlı, vatandaşları aşı olmaya davet etti

Covid-19 ile mücadele kapsamında sağlık çalışanları başta olmak üzere 50 yaş ve üzeri vatandaşlara üçüncü doz aşı uygulamasına başlandı. 50 yaş ve üzeri vatandaşlar ve sağlık çalışanları ilk iki dozda hangi aşıyı yaptırmış olurlarsa olsunlar 3'üncü doz olarak istedikleri aşıyı olabiliyorlar. Muğla Valisi Orhan Tavlı da üçüncü doz aşısını yaptırdı.

  • 1314
Vali Tavlı, vatandaşları aşı olmaya davet etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Covid-19 ile mücadele kapsamında sağlık çalışanları başta olmak üzere 50 yaş ve üzeri vatandaşlara üçüncü doz aşı uygulamasına başlandı. 50 yaş ve üzeri vatandaşlar ve sağlık çalışanları ilk iki dozda hangi aşıyı yaptırmış olurlarsa olsunlar 3’üncü doz olarak istedikleri aşıyı olabiliyorlar. Muğla Valisi Orhan Tavlı da üçüncü doz aşısını yaptırdı.

Ülke genelinde olduğu gibi Muğla’da da Covid-19 ile mücadele kapsamında aşılama çalışmaları hızlandı. 18 yaş üstü tüm vatandaşlar için açılan aşı randevularının yanında daha önce iki doz aşı yaptıran 50 yaş ve üzeri vatandaşlar içinde üçüncü doz aşı uygulaması yoğun bir şekilde devam ediyor.

Salgınla mücadele aşılama çalışmalarının Muğla’ da hızla devam ettiğini belirten Muğla Valisi Orhan Tavlı, “Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan aşı haritasında ilimizin nüfusunun yüzde 79’unu aşılayan ilk il olması oldukça sevindirici ve gurur verici oldu. Aşılama oranlarının artmasıyla birlikte ilimizde vaka sayıları da düşüşe geçmiş bulunmakta. Yeterli sayıda aşımız mevcut. Aşılamada yakaladığımız bu başarıyı devam ettirmek için sırası gelen tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme