Vali Tavlı'dan yeni yıl mesajı

Vali Orhan Tavlı, 2020 yılını geride bırakıp yeni yıla girerken, 2021 yılının ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum' dedi.

  • 576
Vali Tavlı'dan yeni yıl mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Orhan Tavlı yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“2020 yılı dünyanın büyük bir bölümünü etkisi altına alan Covid-19 salgını ile mücadele ettiğimiz bir yıl oldu. Salgından korunmak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla büyük bir mücadele verdik ve mücadeleye devam ediyoruz. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de salgının yayılım hızı ve vaka sayısındaki artışın durdurulması için çalışmalar çok yoğun bir şekilde yürütülmektedir. Ülke ve millet olarak içerisinde bulunduğumuz bu zorlu süreci birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde hep birlikte atlatacağımıza ve özlem duyduğumuz sağlıklı günlere bir an önce kavuşacağımıza canı gönülden inanıyorum. 

Bu zorlu sürecin aşılmasında devletimizin aldığı tedbirlere uyulmasının, kurallara riayet edilmesinin çok büyük önemi olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim. Salgınla mücadelede hep birlikte alacağımız önlemlerin, bizleri sağlıklı günlere ulaştıracağını unutmayalım. 

2020 yılında ülkemizde ve ilimizde birlik beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma, saygı ve hoşgörü anlayışı içerisinde her alanda her biri ülkemizin ve ilimizin kalkınma yolculuğunda birer köşe taşı olan yatırım ve hizmetler gerçekleştirildi. 2021 yılında da ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmanın tüm imkânlarına sahip olan Muğla’mızı 2023 hedeflerine ulaştırmak için birlik ve beraberlik içinde daha çok çalışacak, geçmişte olduğu gibi yolumuza çıkacak tüm engelleri aşarak büyük ve güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ve kararlılıkla yürüyeceğiz.

Yeni umutlarla karşıladığımız 2021 yılının, ülkemize ve ilimize hayırlar getirmesini diliyor, Muğlalı hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın, her kademede görev yapan sağlık çalışanlarının, kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının yeni yılını tebrik ediyorum.”

Bakmadan Geçme