Vali Orhan Tavlı, Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunu Ziyaret Etti

Muğla Valisi Orhan Tavlı, MSKÜ Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunu ziyaret ederek, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ile birlikte incelemelerde bulundu. Vali Orhan Tavlı'ya ziyaretinde Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Seydikemer Kaymakamı Ayhan Yazgan da eşlik ederek İlçe hakkında bilgi verdiler.

  • 1237
Vali Orhan Tavlı, Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunu Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ve beraberindeki heyet MSKÜ Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunu ziyaret ettiler. Vali Orhan Tavlı ve MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek'i; Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Kaymakamı Ayhan Yazgan, MSKÜ Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr.  Eyüp Akçetin ile okulda görev yapan öğretim üyeleri ve diğer yetkililer karşıladı.
Seydikemer Uygulamalı Yüksekokulu hakkında bilgi alan Vali Orhan Tavlı ve beraberindeki heyet daha sonra okulu gezerek incelemeler yaptılar. Okuldaki ziyaretin ardından Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Seydikemer Kaymakamı Ayhan Yazgan, Vali Orhan Tavlı'ya Seydikemer hakkında bilgi verdiler. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ayrıca belediyenin çalışmalarını ve projelerini anlattı.
 

Bakmadan Geçme