UZUNER'İN MASASI ÇİÇEKLERLE DONATILDI 

Fethiye Gümrük Müdürlüğü görevini 2015 yılından bu yana yürüten İlyas Uzuner, geçtiğimiz Cuma günü geçirdiği ani kalp krizi sonucu vefat etti. Babasının rahatsızlığından dolayı, izinli olarak Trabzon'un Of İlçesi'nde bulunan Uzuner, burada gözyaşları ve dualar arasında son yolculuğuna uğurlandı. 

  • 2615

Fethiye Gümrük Müdürlüğü görevini 2015 yılından bu yana yürüten İlyas Uzuner, geçtiğimiz Cuma günü geçirdiği ani kalp krizi sonucu vefat etti. Babasının rahatsızlığından dolayı, izinli olarak Trabzon’un Of İlçesi’nde bulunan Uzuner, burada gözyaşları ve dualar arasında son yolculuğuna uğurlandı. 

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Fethiye Gümrük Müdürü İlyas Uzuner’in makamı mesai arkadaşları tarafından çiçeklerle donatıldı. İlyas Uzuner’in ani ölümü, mesai arkadaşlarını yasa boğdu. 51 yaşındaki İlyas Uzuner evli ve iki çocuk babasıydı. Fethiye’nin sevilen simaları arasında yer alan Fethiye Gümrük Müdürü İlyas Uzuner, babasının rahatsızlandığını haber alınca; izinli olarak memleketi Trabzon’un Of İlçesi’ne gitti. Burada geçirdiği ani kalp krizi sonucu vefat eden Uzuner’in kaybı; ailesi, iş arkadaşları ve Fethiye’deki tanıdıkları tarafından üzüntüyle karşılandı. 

İlyas Uzuner, Of İlçesi’nde dualar ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. SED Medya olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

UZUNER'İN MASASI ÇİÇEKLERLE DONATILDI 
UZUNER'İN MASASI ÇİÇEKLERLE DONATILDI 
UZUNER'İN MASASI ÇİÇEKLERLE DONATILDI 
UZUNER'İN MASASI ÇİÇEKLERLE DONATILDI 
Yorumlar 1
Pakize 13 Temmuz 2020 22:15

Çok sevdiğimiz saydığımız canım eniştemiz İlyas Uzuneri kaybetmiş bulunmanın acısını yaşarken sizlerin ilgi ve alakanız bizleri çok mutlu etmiştir tüm seven,sayan, dualarını eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun ????

Bakmadan Geçme