• Haberler
  • Ekonomi
  • Ünlü Kuyumcudan Şok Tahmin! Gram Altın 5 Yılda 7 Bin Lira Olacak

Ünlü Kuyumcudan Şok Tahmin! Gram Altın 5 Yılda 7 Bin Lira Olacak

Türkiye'de altın yatırımcılarının dikkatini çeken bir açıklama yapıldı. Kuyumcu Ali Keskin, gram altının önümüzdeki yıllarda 7 bin lirayı aşabileceğini öngördü.

  • 427
Ünlü Kuyumcudan Şok Tahmin! Gram Altın 5 Yılda 7 Bin Lira Olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Güncel altın fiyatları, gram başına 2 bin 724 TL olarak işlem görüyor. Ancak, altın yatırımcıları bu seviyelerin ne kadar süreceği ve ne yönde değişiklik göstereceği konusunda merak içinde. Ekonomi uzmanları ve yatırım analistleri, altın fiyatlarıyla ilgili tahminlerini düzenli olarak güncellemeye devam ediyor.

Ünlü Kuyumcudan Şaşırtan Tahmin
Kuyumcu Ali Keskin, altın fiyatlarına ilişkin dikkat çekici bir tahminde bulundu. Keskin, “Altını ONS bazında değerlendirdiğimizde, fiyatlarının otomatik olarak yükselebileceğini görüyoruz. Yatırım için en güvenilir seçenek yine altın” dedi.

7 Bin TL’lik Gram Altın Tahmini
Keskin, yıl sonuna yönelik tahminlerini de paylaştı. Doların 35-36 TL bandına yükselmesi durumunda gram altının fiyatının 3 bin 100 TL civarına çıkmasını beklediğini belirtti. Ayrıca, önümüzdeki 5 yıl içinde gram altının 7 bin TL'ye ulaşabileceğini öngördü. Keskin, merkez bankalarının altın stoklarının dünya genelinde yüksek seviyelere ulaştığını ve bu durumun, altının değerinin artmasını destekleyeceğini ifade etti.
 

Bakmadan Geçme