Ünlü İsimden Acı Haber: Sosyal Medya Çalkalandı

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, beklenmedik bir sağlık sorunu nedeniyle apar topar ameliyata alındı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla hayranlarını sevenlerini korkutan Seçkin'in, bebeğini kaybettiği iddialarıyla sarsıldı.

  • 381
Ünlü İsimden Acı Haber: Sosyal Medya Çalkalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü İsimden Acı Haber: Sosyal Medya Çalkalandı

Son dönemde sahne performanslarıyla adından sıkça söz ettiren Ece Seçkin, yaşadığı bu üzücü olayla gündeme geldi. İddialara göre, 2 aylık hamile olan Seçkin, bebeğini kaybetti ve acilen ameliyat olmak zorunda kaldı.

Hastane odasından yaptığı paylaşımla sevenlerine seslenen Seçkin, geçirdiği operasyon sonrası konserini iptal etmek zorunda kaldığını belirtti. Ailesinin yanında olduğunu belirten ünlü şarkıcı, "Lütfen beni merak etmeyin. Ecot Princess en kısa zamanda aranızda olacak" diyerek hayranlarına moral vermeye çalıştı.
Ancak, Seçkin'in bu açıklamaları hayranlarını daha da endişelendiriyor. Özellikle bebeğini kaybettiği iddiaları, sosyal medyada büyük yankı buldu. Binlerce hayranı, Seçkin'e geçmiş olsun mesajları göndererek destek oldu.

"ANNELİK HAYALİ YARIM KALDI"
Ece Seçkin'in bu yaşadığı olay, sevenlerini derinden etkiledi. Henüz çok genç yaşta anne olmaya hazırlanan ünlü şarkıcının, bu büyük kayıpla sarsılması, sevenlerini de üzüntüye boğdu.
Sosyal medyada yapılan yorumlarda, Seçkin'e geçmiş olsun mesajlarının yanı sıra, bu tür haberlerin ne kadar acımasız olduğu da vurgulandı. Özellikle ünlülerin de böyle zorlu süreçlerden geçtiği ve onların da hassas duygulara sahip olduğu belirtildi.

ECE SEÇKİN KİMDİR?
Son dönemde özellikle sahne kıyafetleri ve enerjik performanslarıyla dikkat çeken Ece Seçkin, genç neslin en sevilen şarkıcıları arasında yer alıyor. Kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinen Seçkin, bu olayla birlikte daha da çok dikkat çekti.

Yaşadığı bu zorlu süreçte Ece Seçkin'e destek olmak isteyen hayranları, sosyal medyada #geçmişolsuneceseckin etiketiyle bir araya geldi.

Bakmadan Geçme