Ülkü Ocaklarından Ramazan gururu

Az çok demeden başlatmış olduğu kampanyalara imza atan Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı bir yandan ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarına destek olurken diğer yandan da modern ve örnek projeleriyle hayırseverlere farklı çözümler sunuyor.

  • 623
Ülkü Ocaklarından Ramazan gururu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu bir bayrak yarışıdır ve biz geçmişten aldığımız bayrağı daha da yükseklere çıkararak yolumuza devam edeceğiz ve ulaşabildiğimiz en yüksek seviyede geleceğe teslim edeceğiz diyerek yeni yönetimin göreve geldiği 6 ayda birçok sosyal proje ve etkinliklere yer veren Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı, Ramazan ayında da tüm Fethiyelilerin gönlünde en güzel yeri edindi.
"Paylaşmak Vefadır" sloganıyla başlatmış oldukları Ramazan kolisi dağıtım kampanyasında 500'ü aşkın ihtiyaç sahibine yardım dağıtan Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu azaptan beraat düsturuna sahibiz diyerek birçok projeye imza attı. 
Konuyla ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, "500'ü aşkın ihtiyaç sahibine Ramazan kolisi dağıttık. Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapmış olduğumuz iftar programına 2000'i aşkın vatandaşımız katıldı. Bununla birlikte birçok ihtiyaç sahibi çocuğumuza da yarın itibariyle bayramlıklarını dağıtacağız. Böylece binlerce Fethiyeli hemşerimizle el ele, kol kola, omuz omuza, yürek yüreğe Ramazan ayının rahmetinden ve bereketinden faydalanmış olduk. Bizim için tek gurur kaynağı gönüllerde kurduğumuz tahtlardır. Bu minvalde bize güvenen, bizi destekleyen, bizimle yol yürümekten erinmeyen tüm Fethiyeli hemşerilerimize ve yönetim kadroma teşekkürü bir borç bilirim. Kısa bir mesafe dahi kaybetmeden, bir adım bile duraksamadan, ivmemizi ve azmimizi kaybetmeden bu yolda yürümeye devam edeceğiz" açıklamalarında bulundu.
Yaptıkları faaliyetler ve projelerle Fethiyelilerin gönlünü kazanan Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı'nın hâlihazırda gerçekleşmeyi bekleyen 10'dan fazla projesi olduğu ve yakın zamanda bu projelerin de kamuoyuna açıklanacağı bilgisi edinildi.
Ülkü Ocaklarından Ramazan gururuÜlkü Ocaklarından Ramazan gururuÜlkü Ocaklarından Ramazan gururuÜlkü Ocaklarından Ramazan gururuÜlkü Ocaklarından Ramazan gururu

Bakmadan Geçme