Ula Belediye Başkanı toprağa verildi

Siyasi hayatı boyunca çok sevilen İsmail Akkaya İktidarı ve muhalefetiyle kalabalık eşliğinde toprağa verildi.

  • 1290
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ula Belediye Başkanı toprağa verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Muğla Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya, toprağa verildi. Akkaya'nın cenazesine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yanısıra bütün partilerden il, ilçe ve belediye başkanlarıyla binden fazla vatandaş katıldı.
Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya (62), toprağa verildi. Akkaya için önce Belediye önünde tören düzenlendi. Törende vatandaşlardan helallik istendi. Yoğun katılımın olduğu törenin ardından Akkaya'nın cenazesi götürülürken belediye personelinin gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Akkaya'nın cenazesi daha sonra 12 yıl Belediye Başkanlığı yaptığı Akyaka beldesine götürüldü. Akyaka mezarlığındaki törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali Orhan Tavlı, AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti, CHP ve MHP'li belediye başkanları, il, ilçe başkanlarıyla binden fazla vatandaş katıldı. Cımhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere yüzlerce siyasetçi ve sanatçı da çelenk gönderdi. Bakan Soylu, Akkaya'nın oğulları Kaan ve Hakan'ın arasında saf tuttu ve başsağlığı diledi. Cenaze namazının ardından Akkaya'nın cenazesi, Akyaka Mezarlığı'na defnedildi. 
Ula'nın Gökova beldesinde 1958 yılında doğan evli ve iki çocuk babası İsmail Akkaya, 1992 - Mart 2004 yılları arasında 12 yıl Akyaka beldesinin belediye başkanlığını yaptı. Akkaya, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den Ula Belediye Başkan adayı olmuş ve CHP'li Ümit Karaaslan'ı geride bırakarak seçimi kazanmıştı. Akkaya, her kesimle iyi geçinmesi ve çalışkanlığıyla biliniyordu.
 

Ula Belediye Başkanı toprağa verildi
Ula Belediye Başkanı toprağa verildi

Bakmadan Geçme