Üçüncülük madalyasını Fethiye'ye getirdi

Muğla bölgesi ferdi Eskrim sporcusu Yunus Nadi Zorbaş, Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Açık Eskrim Şampiyonası'nda üçüncü oldu ve önemli bir başarıya imza attı. Çıktığı 7 karşılaşmanın 5'ini kazanan genç sporcu, Fethiye'yi başarıyla temsil ettiği için mutlu olduğunu belirtti.

  • 902
Üçüncülük madalyasını Fethiye'ye getirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gölbaşı Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyona Türkiye genelinde 17 sporcunun katıldığı öğrenildi. Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi üçüncü sınıf öğrencisi, Yunus Nadi Zorbaş; flore kategorisinde üçüncü oldu. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eskirim Antrenörü Abdullah Köse yönetiminde hazırlandığı turnuvada zorlu rakiplerini geride bırakan Yunus Nadi Zorbaş, çıktığı 7 karşılaşmanın 5’inden galibiyetle ayrılma başarısı gösterdi. 

Lise öğrencisi Yunus Nadi Zorbaş, “Türkiye Açık Eskrim Şampiyonası’nda ilçemizi başarıyla temsil etmenin mutluluğunu yaşıyorum. 7 karşılaşmada 5 galibiyet elde ettim ve üçüncü oldum. Bu başarımda bana destek olan Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eskirim Antrenörü Abdullah Köse’ye ve aileme çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki organizasyonlarda da başarılar elde etmeyi amaçlıyorum” dedi. (FATİH DERELİ)


 

Bakmadan Geçme