Türkmen Şarküteri hizmetine başladı

Fethiye'de renkli bir açılış töreni ile hizmet hayatına başlayan Türkmen Şarküteri, birçok ürünü toptan fiyatına perakende olarak halkın beğenisine sunuyor. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla satışa sunan işletmenin açılışına yoğun bir katılım oldu.

  • 4410
Türkmen Şarküteri hizmetine başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pazaryeri Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı, Ziraat Odası altında bulunan Türkmen Şarküteri, doğal ve katkısız ürünleri ile oldukça iddialı. İşletmeciliğini Yeliz Türkmen’in yaptığı şarküteri, geniş ürün yelpazesiyle ön plana çıkıyor. Peynir, sucuk, yumurta, bal ve zeytin gibi kahvaltılık ürünlerden; bakliyat ve çereze kadar daha birçok ürünün yer aldığı işletme kaliteli ürünleri, uygun fiyatlara satışa sunuyor.   

İşletmenin açılış törenine Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Fethiye Tarım ve Orman İlçe Müdürü Şaban Sarıkaya, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve davetliler katıldı. Programda ilk olarak İlçe Müftüsü Kamil Oktay tarafından dua okundu. Açılış kurdelesi ise protokol üyeleri tarafından kesildi. 

ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
İşletmeci Yeliz Türkmen yaptığı açıklamada, “Bizim her zaman öncülüğümüz müşteri memnuniyetidir. Toptan fiyatına perakende satışlarımız var. 3 yıldan bu yana gıda sektöründe toptancılık da yapıyoruz. Eşimle birlikte halkımıza daha yararlı olmak için şarküteri açmaya karar verdik. Diğer bölgelere has ürünler getirerek ürün çeşitliliğini artıracağız. Her yöreden doğal ürünleri toptan fiyatına satışa sunacağız. Şarküterimizde kahvaltılık tüm ürünleri bulabilecekler. Van peynirinden tutun da Balıkesir peynirine kadar çeşitlerimiz olacak. En doğal ürünlerini toparlayıp halkımıza sunacağız. Önceliğimiz ekonomik, katkısız ve doğal ürünler olacak. Vatandaşlar ürünlerin tadına bakıp seçim yapma imkânı bulabilecek. İletişim numaralarımızdan bizlere ulaşarak siparişlerini evlerine isteyebilirler. İnternet sitemizde de istedikleri ürünleri bularak, sipariş verebilirler” diye konuştu.

GİRİŞİMCİ ARKADAŞIMIZI TEBRİK EDİYORUM 
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca açıklamasında, “Pandemi döneminde dükkan açma cesareti gösterdikleri için kendilerini tebrik ediyorum. Memleketimizin her tarafı zincir mağazalar ile doluyor. Bizler istiyoruz ki mevcut iktidar tarafından büyük zincir mağazaların kısıtlandırılmasını istiyoruz. Belediye olarak şu anlık yapabileceğimiz bir şey yok. Yasal alt yapısını hazırlayan herkese mecbur olarak ruhsat vermek zorundayız. İktidarın bu konuyla ilgili bir çalışma yapmasını istiyoruz. Önümüzdeki günlerde Ticaret Odası ve Esnaf Odası başkanları ile birlikte bakanlığa taleplerimiz olacak. Büyük zincir mağazalar yerel esnaflarımızı bitirecek duruma geldi. Ülkemizin ve yöremiz esnaflarının zor günler geçirdiği bu günlerde böyle bir mekân açtıkları için girişimci arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

HAYIRLI OLSUN 
İşletmeci Yeliz Türkmen’e hayırlı olsun dileklerini ileten Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, “Öncelikle Yeliz Hanım’a teşekkür ediyorum. Pandemi döneminde böyle bir işletme açmak kolay değil. İnşallah Fethiye ve Menteşe Mahallemiz için hayırlı olur” şeklinde konuştu.  
YEREL ESNAFIMIZ İÇİN KAMPANYA BAŞLATTIK 
FTSO Başkanı Osman Çıralı, “Öncelikle hayırlı olsun. Bilindiği üzere yerel esnafına sahip çık kampanyası başlattık. Bu kadar zincir mağazanın olduğu bölgede cesaret ederek böyle bir dükkân açıyorlar. Cesaretleri için kendilerini kutluyorum” diye konuştu. 

BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, “Korona virüs hastalığı yüzünden esnaflarımız zor günler yaşıyor. Bir kadın olarak girişimci ruhunu tebrik ediyorum. Hibe alarak, işletmeyi açtıkları için ayrıca tebrik ediyorum. Devletinde bir yardımı oluyor. Sıkıntılı dönemde işletme açmak herkesin harcı değil. Bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 


  


 

Türkmen Şarküteri hizmetine başladı
Türkmen Şarküteri hizmetine başladı
Türkmen Şarküteri hizmetine başladı
Türkmen Şarküteri hizmetine başladı
Türkmen Şarküteri hizmetine başladı
Türkmen Şarküteri hizmetine başladı
Türkmen Şarküteri hizmetine başladı
Türkmen Şarküteri hizmetine başladı

Bakmadan Geçme