Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiler

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevi işbirliğinde hazırlanan proje kapsamında Türkiye'de ilk defa Sandalye Voleybolu etkinliği gerçekleştirildi. Bu eğlenceli etkinlikte Huzurevi sakinleri ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesindeki özel sporcular karşı karşıya geldi.

  • 1386
Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevi’nde gerçekleşen Sandalye Voleybolu organizasyonunda Huzurevi’nde kalan yaşlılar ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesindeki özel sporcular eğlenceli anlar yaşadılar. Fethiye Huzurevi Müdürü Adem Güngör, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Fevzi Koyunoğlu ve sporcu ailelerinin izlediği müsabaka hem engelli sporcular hem de yaşlılar için unutulmaz bir anı oldu. 

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Paralimpik Antrenörü Aycan İnaluk yaptığı açıklamada, “Burada bir ilke imza attık. Sandalye Voleybolu sporunda huzurevlerine öncülük etmek amacıyla bu projeyi gerçekleştirdik. İlerleyen dönemlerde inşallah devamı gelecek” şeklinde ifadeler kullandı. 

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Bu yaptığımız etkinlik şu anda Türkiye’de bir ilk… Sandalye Voleybolunun dünyada örnekleri var ama Türkiye’de ilk kez Huzurevi Müdürlüğü ile ortak proje kapsamında Fethiye’de gerçekleştiriyoruz. Yaşlılarımız ve özel sporcularımız burada eğlenceli anlar yaşadılar. Amacımız bunu ülke geneline yaymak. Güzel bir organizasyon oldu. Bu projede büyük emek harcayan antrenörümüze çok teşekkür ediyorum. Huzurevlerinde yaşlıların katılabileceği bir spor dalı olacağına inanıyorum” diye konuştu. 

SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürü Adem Güngör de, “Yaşlılarımıza yönelik aktivitelerimiz dahilinde etkinliklerimize devam ediyoruz. Sandalye Voleybolu konusunda Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz ve antrenörümüz bize büyük destek verdiler. Bunun yaşlılarımız için güzel bir spor faaliyeti olacağını düşünüyorum. Türkiye’de bir ilk olması da çok önemli. Her yaşta spor yapılabileceğini gösteriyor. Umarım bu proje diğer huzurevleri tarafından da örnek alınır. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesindeki özel sporcular ile huzurevi sakinlerimiz eğlenceli bir maç yaptılar” dedi. 

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiler
Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiler
Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiler
Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiler

Bakmadan Geçme