• Haberler
  • Spor
  • Türkiye'de Bir İlk World Acro Cup Fethiye Babadağ'da

Türkiye'de Bir İlk World Acro Cup Fethiye Babadağ'da

Fethiye'nin simgelerinden Babadağ Teleferik, dünyaca ünlü bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. World Acro Cup isimli akrobasi şampiyonasının Türkiye ayağı, ilk kez Babadağ'da düzenleniyor. Bu önemli etkinlik, hem bölgeye hem de ülkemize büyük bir tanıtım fırsatı sunuyor.

  • 288

Türkiye'de Bir İlk World Acro Cup Fethiye Babadağ'da

Babadağ Teleferik Genel Müdürü Erkan Karaöz, yaptığı açıklamada, bu organizasyonun dünya çapında dördüncü kez düzenlendiğini ve Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Türkiye'de Bir İlk World Acro Cup Fethiye Babadağ'da

Karaöz, "Bölgeye turizm açısından önemli bir ses getirmesini bekliyoruz. Ülkemizin ve bölgemizin tanıtımı açısından bu tür organizasyonlara önem veriyoruz. Bu süreçte ilk etap geride kaldı ve yarışmada dereceye girenleri tebrik ediyorum. Bu etkinliğin tanıtımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Pazar günü yapılması planlanan kapanış, hava durumu şartlarına bağlı olarak uzayabilir" dedi. Babadağ, World Acro Cup ile birlikte adını bir kez daha dünyaya duyuruyor. Bu prestijli organizasyon, Fethiye'nin ve Türkiye'nin turizm potansiyelini gözler önüne seriyor.

Türkiye'de Bir İlk World Acro Cup Fethiye Babadağ'da

BABADAĞ, DÜNYAYA AÇILIYOR

Babadağ teleferik Genel Müdürü Erkan Karaöz,“Babadağ Teleferik olarak World Acro Cup isimli önemli bir organizasyonun altına imza attık. Dünya’da dördüncüsü ve Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan yarışmaya ev sahipliği yapıyoruz. Bölgeye turizm açısından önemli ses getirmesini düşünüyoruz. Ülkemizin ve bölgenin tanıtımı açısından bu tür organizasyonlara önem veriyoruz. Bu süreçte ilk etap geride kaldı. Yarışmada derece kalanlara teşekkür ediyorum. Tanıtıma büyük katkı vermesi gerektiğini düşünüyoruz. Pazar günü ise kapanış var fakat hava durumu şartlarından dolayı uzayabilir.” dedi.

Türkiye'de Bir İlk World Acro Cup Fethiye Babadağ'daTürkiye'de Bir İlk World Acro Cup Fethiye Babadağ'da

Bakmadan Geçme