TÜRK KIZINA İNGİLİZ DAMAT

Fethiye'de Bahçeşehir Koleji'nde İngilizce öğretmenliği yapan iki arkadaş hayatlarını birleştirdi. İngilizce öğretmeni Merih Çetin, aynı okulda İngilizce öğretmenliği yapan İngiliz uyruklu Brad Roby ile masal gibi bir düğün töreniyle dünya evine girdiler. Genç çift, bundan sonraki hayatlarında Fethiye'de çalışmaya ve yaşamaya devam edeceklerini söylediler.

  • 90650
TÜRK KIZINA İNGİLİZ DAMAT
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de görev yapan iki öğretmenin iki yıllık birliktelikleri evliliğe dönüştü. Fethiye’de Bahçeşehir Koleji’nde İngilizce öğretmenliği yapan Merih Çetin ve İngiliz uyruklu Brad Roby muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler. Çalış Plajı’nda gün batımında kıyılan nikah törenine yoğun ilgi oldu. Lotus Beach’de gerçekleşen nikahı Fethiye Belediyesi Evlendirme Memuru Fatma Durgut kıyarken İngiliz damat için bir tercüman da törende hazır bulundu. Nuran – Tayyar Çetin çiftinin kızı Merih ile Lynn – Peter Roby çiftinin oğlu Brad’in düğün töreni, Türk gelenek ve göreneğine göre gerçekleşirken damadın ve yakınlarının Türk oyun havalarına hemen ayak uydurmaları da gözlerden kaçmadı. 
SED Medya olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 

TÜRK KIZINA İNGİLİZ DAMAT
TÜRK KIZINA İNGİLİZ DAMAT
TÜRK KIZINA İNGİLİZ DAMAT
Yorumlar 2
bahadır bobur 28 Ağustos 2020 20:34

harika

Erkam artrk. 28 Ağustos 2020 10:08

TABİKİ HERŞEY NASİPDİR.FAKAT.DİNİÑİZ İSLAM İSE iyi düşünmek gerekir.başka dinlere mensupsanız farketmez.yapılan mantık evliliği ise tercih TÜRK ERKEĞİ olmlıdır diye düşünüyorum.(herkez özgürdür)

Bakmadan Geçme