TÜRK KIZILAY'I BAYRAMDAN ÖNCE BAYRAMI YAŞATMAK İSTİYOR

Fethiye Kızılay Şube Başkanı Burhanettin Tuna, hayırsever vatandaşlara seslendi.

  • 784
TÜRK KIZILAY'I BAYRAMDAN ÖNCE BAYRAMI YAŞATMAK İSTİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kızılay Şube Başkanı Burhanettin Tuna, hayırsever vatandaşlara seslenerek ; " Ramazan ayında yapacağınız, alan eli veren eli görmeyeceği zekat, fitre, fidye ve bağışlarınızla iyilik kervanına sizlerinde katılmanızı arzu ediyoruz" dedi.

150 yıllık geçmişi ile gururlu bir çalışma yürüten, toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için önemli görevler üstlenen Türk Kızılay'ı hayırsever vatandaşların bağışlarını bekliyor.

"VEREN EL HALİNE GELMEK İSTİYORUZ"

Hayırsever vatandaşlarımızın yardımıyla veren haline gelmek istiyoruz diyen Fethiye Kızılay Şube Başkanı Burhanettin Tuna; "Hayır yapmak, ihtiyaç sahiplerine yardım etmek, hayırsever vatandaşlarımızla ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü olmak Allah'ın bir lütfudur. Bu noktada en önemli mükafatı Kızılay'a yardım yapan hayırseverlerimiz kazanıyor. Bunun için kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Kurulduğu günden bugüne kadar birçok ülkeye ulaşan Türk Kızılay'ı artık tüm dünyada 'veren el' haline gelmiştir. Bundan dolayı hem Türk milleti adına hem Türk Kızılay'ı adına onur ve gurur duyuyoruz. Yönetim kurulumuz adına Türk Kızılay'ının yardımlarına elini güçlendiren herkese teşekkür ediyorum İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı dolayısıyla yardımlaşmanın, paylaşmanın, iyilikleri yaşatmanın ve büyütmenin gayreti içindeyiz. Bu bilinçle nerede bir mağdur, mazlum ve ihtiyaç sahibi varsa onların yanında olacağız.

Fethiye Kızılay Şubesi olara hayırsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü olmak istediklerini belirten Tuna, yapılan yardımlar sayesinde daha fazla insana ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti. Yardım çalışmalarına 12 ay boyunca devam edebilmek için hayırsever vatandaşlara seslenen  Tuna, "Ramazan ayında yapacağınız, alan eli veren eli görmeyeceği zekat, fitre, fidye ve bağışlarınızla iyilik kervanına sizlerinde katılmanızı arzu ediyoruz" dedi.

"YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER"

Yetim gülerse dünya güler düşüncesiyle hareket eden Fethiye Kızılay şubesinin bölgede bulunan yetim ve öksüz çocukların ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hayırsever vatandaşlara daha kolay ulaşmak amacıyla ulusal marketlerde stantlar açtıklarını ifade eden Tuna, "Ramazan ayı boyunca  Bizim Toptan Market ve ERASTA AVM, Migros, Fethiye Merkez Migros, Günlükbaşı Yerguzler Caddesi Migros ve Fethiye Belediyesi altı Migros şubelerine uğrayarak gıda kolisi bağışlarınızı bekliyoruz. Fitre, Zekat ve nakit bağışlarınızı Fethiye Şubemizin 614 39 27 ve 0542 470 5263 nolu telefon numaralarını arayarak veya Kızılay ofisimizi ziyaret ederek yardım ve bağışlarınızı yapabilirsiniz" dedi.

Kızılay Fethiye Şube Başkanı Tuna, bilgilendirmenin ardından yapılabilecek yardımlar konusunda da şunları söyledi; "Gıda kolisi; 16 farklı ürünle hazırlanan ve bedeli yurt içi 120 TL (büyük), 65 TL (standart) ve yurt dışı 120 TL (büyük) olan gıda kolileriyle, Ramazan bereketi bütün elere yayılsın. Fidye, fitre ve zekat bağışlarınızla toplanan yardımlarla az çok demeden paylaşmanın mutluluğunu yaşayın. Genel bağış insani yardım faaliyetlerine bulunacağınız nakdi bağışlarla, yardımlarınız milyonlara ulaşsın."

Bakmadan Geçme