Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi 52 yaşında

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesinin 52. Yıl dönümü nedeni ile Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi Başkanı Candan Özdemir basın açıklamasında bulundu.

  • 620
Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi 52 yaşında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Basın açıklamasında kutlama etkinliği ve Türk Kadınlar Birliği hakkında bilgiler veren Başkan Candan Özdemir birliğin kuruluşundan bu güne kadar hizmet ve destek verenlere teşekkür ederek, birliğin tarihçesi hakkında bilgiler aktardı. Türk Kadınlar Birliği 52. Yıl kutlamasının 19 Kasım Cuma günü saat 14.00’da Fethiye Kültür Merkezinde yapılacağını belirten Özdemir tüm Fethiye halkını kutlama etkinliğine davet etti. 
“BİRLİĞİN SADECE BİR ÇATIYA VE BİZLERE İHTİYACI VARDIR”
Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi Başkanı Candan Özdemir açıklamasında, “Türk Kadınlar Birliği 1923 yılında Nezihe Muhittin Hanım tarafından başlatılan ilk kadın birliğidir. 1934 yılında Atatürk eşi ve kardeşini de görevlendirerek, birliği kamu yararına çalışan dernek olarak başlamasına büyük destek olmuştur. 1969 yılında birliğimize kucak açan Fethiyeli kadınlar Hatice Devrim öncülüğünde çok güzellikler yaşamıştır. Bugün 52. Yılını kutladığımız birliğimize sahip çıkıp laik olduğu yere taşımak görev ve borcumuzdur. Bir Müslüman ve sağlam bir Atatürkçü Türk kadınıyım. Nefesimin yettiği yere kadar bu böyledir. Böylede bu canı vermeyi rabbim nasip etsin. Bu birliğin sadece bir çatıya ve bizlere ihtiyacı vardır” dedi. 
“SİZLERLE OLMAKTAN MUTLUYUZ”
Başkan Candan Özdemir, “Fethiye yine ilk günkü gibi heyecan ve sevgiyle... Durmak yok yola devam. 40 üye olarak aldığımız üye sayımız bugün 240 olmuştur. Bu bayrak bu meşale bana Nezihe Muhittin’den hediye, Atatürk’ten hediye, Makbule Hanım’dan hediye, Latife Hanım’dan hediye, Fethiye’de Hatice Devrim’den hediye, Eda Koylu’dan hediye, Işık Taban’dan, Zeynep Tuncer’den, Emine Soydemir’den hediye. Bu hediyeyi teslim edeceğim güne kadar en iyi şekilde taşıyacağımıza inanıyor ve seviniyorum. Sizlerle olmaktan mutluyuz. 19 Kasım Cuma günü saat 14.00’da Fethiye Kültür Merkezinde yapılacak olan Türk Kadınlar Birliği 52’nci yıl kutlamasına tüm Fethiye halkını bekliyoruz” diye konuştu. 
“İNŞALLAH 100. YILLARI DA KUTLANIR”
Başkan Özdemir, “Davetiyelere 50. yıl yazmamızın nedeni ise Zeynep Tuncer’in vefatı ve pandemiden dolayı o yıllarda kutlama yapmamamız. Birliğimizin 50’nci yılını kutluyoruz. İnşallah 100. Yılları da kutlanır” ifadelerini kullandı.
 

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi 52 yaşında
Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi 52 yaşında
Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi 52 yaşında
Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi 52 yaşında

Bakmadan Geçme