Türk Futbolunda Misli.com ile yeni dönem

Dev anlaşma hayata geçti...Misli.com, 2020-2021 Sezonu'nda 2. Lig ve 3. Lig'in yeni isim sponsoru oldu. Buna göre Fethiyespor, Muğlaspor ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un da yer aldığı liglerdeki yayın problemi çözüldü. Maçlar, Misli.com'un dijital platformlarında canlı yayınlanacağı belirtildi. Kulüpler hem ciddi bir gelirin sahibi olacak hem de maçların yayınlanmasıyla yeni sponsorlukların önü açılacağı kaydedildi.

  • 863

Alt lig takımlarının yıllardır beklediği anlaşma, Misli.com’un desteğiyle imzalandı... Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören’in katkılarıyla tarihi proje hayata geçerken, imza töreni Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapıldı. Yıldırım Demirören’in bizzat yer aldığı lansmana TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1’inci Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekilleri Mehmet Baykan ve diğer yöneticiler ile  Misli.com CEO’su Burak Şimşek katıldı.

2. ve 3.Lig’e isim sponsoru olan Misli.com aynı zamanda liglerin dijital platformlarda yayın haklarını da üstlendi. Fiziksel olarak yayın yapılmaya uygun maçlar, gerekli altyapı kurularak Misli.com’un dijital platformlarından canlı yayınlanacağı öğrenildi. Futbolseverler ve alt liglerdeki takımların taraftarları maçları canlı izleme keyfinin yanı sıra, Misli.com 2.Lig ve Misli.com 3.Lig kapsamında yeni sezonda mücadele edecek takımların maçlarına bahis oynayıp; heyecanı misliyle yaşayacak. Tarihi anlaşma sayesinde ciddi bir gelirin sahibi olacak kulüpler aynı zamanda şifresiz yayın sayesinde tüm Türkiye’ye ulaşarak, yeni sponsorluklara ve ek kaynaklara ulaşacağı vurgulandı. 

 

Bakmadan Geçme