TÜRK BAYRAKLARI İLE ŞEHİR TURU ATTILAR

Uno Club Fethiye tarafından organize edilen, Fethiye Belediyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından desteklenen Cumhuriyet Konvoyuna 300 civarında araç katıldı.

  • 1038
TÜRK BAYRAKLARI İLE ŞEHİR TURU ATTILAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümü dolayısıyla gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Fethiye’deki diğer marka otomobil kulüpleri ve ticari araçların da yer aldığı konvoy Çiftlik Mahallesi’nden başladı. 

Fethiye’deki diğer marka otomobil kulüpleri ve ticari araçların yer aldığı Cumhuriyet Konvoyu, Çiftlik Mahallesi kavşağında başladı. Burada katılımcılar arabalarına Türk Bayrakları astılar ve bayrağımız temalı tişörtler giydiler. Konvoy motosikletli trafik ekipleri eşliğinde anayolu takip ederek Cahit Beğenç Bulvarı’na geçti. Sahil yolundan şehir merkezine geçen konvoyu vatandaşlar selamlarken, cep telefonları ile de görüntülediler. 

Uno Club Fethiye Başkanı Yücel Özdemir yaptığı açıklamada, “4 yıl önce Cumhuriyet’i yaşamak ve yaşatmak adına yaptığımız konvoyumuzu sürdürüyoruz. Bu yıl etkinliğimize Fethiye Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Sayın Mehmet Demir de katıldılar. Burada amacımız milli değerlerimizi ve Cumhuriyetimizi gelecek nesillere coşkuyla yaşadığımızı göstermek. Katılan herkese çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.   

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir açıklamasında, “Bu organizasyonu tertip eden Uno Club Fethiye Başkanı Yücel Özdemir’e teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinlikler, Cumhuriyet’in sonsuza kadar yaşayacağının göstergesi. Bu kadar yoğun bir katılım beklemiyorduk” şeklinde konuştu.  

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Zor şartlar altında Cumhuriyet’e sahip çıkan, Fethiye’deki Cumhuriyet sevdalısı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler her zaman inadına Cumhuriyet diyoruz. Bizler sorumluluk makamındaki kişiler olarak, ilelebet Cumhuriyet’e sahip çıkacağız. Cumhuriyet’i kuran partinin mensupları olarak Uno Clup Fethiye, Fethiye Belediyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi önderliğinde Cumhuriyet’i kutluyoruz. Cumhuriyet Konvoyuna katılım sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  
 

TÜRK BAYRAKLARI İLE ŞEHİR TURU ATTILAR
TÜRK BAYRAKLARI İLE ŞEHİR TURU ATTILAR
TÜRK BAYRAKLARI İLE ŞEHİR TURU ATTILAR
TÜRK BAYRAKLARI İLE ŞEHİR TURU ATTILAR

Bakmadan Geçme