Turizmin olmazsa olmazları Fethiye'de buluştu

Turizm sektörünün en önemli unsurlarından hatta olmazsa olmazları olarak tabir edilen kat hizmetleri (housekeeping) camiası Fethiye'de buluştu.

  • 1617
Turizmin olmazsa olmazları Fethiye'de buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İksirci Baba Otel’de düzenlenen geceye Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği Onursal Başkanı Hakan Halit Yeni ve diğer ilgililer katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan FEKHED Başkanı Gülsüm Ayar, davete katılan herkese teşekkür etti. Ayar, “Bu gece bizler için çok özel. Çünkü 2019 sezona veda ve ödül töreni gecemizin ilkini gerçekleştiriyoruz. Amacımız bunu geleneksel hale getirmek” dedi. 

GERİ DÖNÜŞÜM TURİZMİNİN TEMİNATIYIZ
HOTED Onursal Başkanı Hakan Halit Yeni konuşmasında, “Geri dönüşüm turizminin yegane teminatları olan kat hizmetleri; çabaları ve başarıları ile Türk turizmine büyük katkı sağlamaktadır. Başkanlarımızla aldığımız karar doğrultusunda Şubat ayı içerisinde tüm başkanlarımızın katılımı ile 2 gün sürecek housekeepingçalıştayı gerçekleştirmeye karar verdik” ifadelerini kullandı. 

EN ÖNEMLİ GÖREVLERDEN BİRİSİ SİZLERDE
Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli konuşmasında, “Bir sezonun sonuna geliyoruz. Çok az bir süre kaldı. İngiliz tur operatörünün iflası sektörü A’dan Z’ye etkiledi. Dilerim alınacak kararlar ile bu zararlar asgari düzeye indirilir. Turizm faaliyetleri içinde en önemli görevlerden birisini sizler üstleniyorsunuz. Çünkü müşteri memnuniyeti geri dönüşü sağlıyor. Çabalarınız ve gayretleriniz için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

OTELCİLİĞİN TEMEL DİREKLERİNDEN BİRİSİ
Ardından kürsüye gelen FETOB Başkanı Bülent Uysal, “Yaptığımız iş turizm, turizmin ana unsuru otelcilik, otelciliğin de temel direklerinden birisi kat hizmetleridir. Ne kadar güzel tesisler yaparsanız yapın, iyi bir housekeeping ekibiniz yoksa maalesef bu işte başarılı olamazsınız. O yüzden yaptığını iş çok önemli. FETOB olarak bu sektöre elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz” dedi. 

PLAKETLER TAKDİM EDİLDİ 
Konuşmaların ardından Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal ve diğer ilgililere plaketleri takdim edildi. Eğlenceli bir ortamda geçen gecede Mustafa Selçukoğlu misafir sanatçı olarak yer alırken; sanatçı kimlikleri ile de tanınan HOTED Onursal Başkanı Hakan Halit Yeni ve Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan şarkıları ile bol bol alkış aldılar. 

Bakmadan Geçme