Turizmde Dijital Pazarlamayı Uzmanlar Anlatacak  

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası turizm ve seyahat sektöründe dijital kanallar ve pazarlama yöntemleri ile ilgili olarak TOBB ve Facebook Türkiye Kamu Ortakları Müdürlüğü işbirliğinde  'Facebook Dijital Masterclass@Travel' düzenliyor. 

  • 698

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası turizm ve seyahat sektöründe dijital kanallar ve pazarlama yöntemleri ile ilgili olarak TOBB ve Facebook Türkiye Kamu Ortakları Müdürlüğü işbirliğinde  ‘Facebook Dijital Masterclass@Travel’ düzenliyor. 
FTSO tarafından genel katılıma açık ve ücretsiz olarak, 12 Mart 2020 Perşembe günü Göcek D-Resort Otel'de gerçekleştirilecek Sabah saat 09.30’da başlayacak ve saat 13.00’e kadar devam edecek, ‘Facebook Dijital Masterclass@Travel’ etkinliğinde Fütürist Otelci, Deneyim Tasarımcısı Dr. Cem Kınay, Facebook Seyahat Sektörü Lideri Candaş Gültekin, Facebook Kamu Ortaklıkları Müdürü Burak Karagöl uzmanlık alanlarıyla ilgili sunumlar gerçekleştirilecekler. 
Turizm sektörü için son dönemde önemi giderek artan dijital kanalların ve pazarlamada yeni trendlerin uzmanlar tarafından aktarılacağı ‘Facebook Dijital Masterclass@Travel’ etkinliğinde turizmde trendler ve dijitalleşme, seyahat sektörü dijital trendleri ve Facebook Pazarlama Çözümleri ayrıntılı olarak katılımcılara aktarılacak. Seyahat sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin Facebook ve Instagram platformlarını kullanarak hedef kitlelerine etkili bir şekilde nasıl ulaşabileceklerinin anlatılacağı etkinlikte seyahat sektörüne özgü çözümler ve başarı hikayelerine de yer verilecek.
FTSO ‘Facebook Dijital Masterclass@Travel’ etkinliğine katılmak isteyenler;  https://digitalmasterclasstravelfethiye.splashthat.com/ linkinden kayıt yaptırabiliyor. 


 

Bakmadan Geçme