TURİZM İLÇELERİNİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN YOL YENİLENİYOR

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak ve birim müdürleri ile birlikte Kayadibi, Bağlıağaç ve Hacıosmanlar Mahallelerini birbirine bağlayan güzergahtaki yol çalışmalarını yerinde inceledi.

  • 1172
TURİZM İLÇELERİNİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN YOL YENİLENİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün talimatı doğrultusunda ilçedeki yol çalışmaları devam ediyor. Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kayadibi, Bağlıağaç ve Hacıosmanlar Mahallelerini birbirine bağlayan güzergahtaki çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor. Kamyon, kepçe, greyder, ekskavatör, silindir lowbed ve sulama araçlarıyla mesai gözetmeksizin çalışan ekipler, yolları asfalt dökmeye hazır duruma getiriyor. 
Başkan Yakup Otgöz, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, Kayadibi Mahalle Muhtarı Yusuf Özbek, Bağlıağaç Mahalle Muhtarı Yücel Özdemir ve belediye birim müdürleri ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürü Muharrem Gökcen, çalışmalar hakkında Başkan Otgöz’e bilgi verdi. 

MUHTAR ÖZBEK: “HEM YEREL HALKA HEM TURİZME HİZMET VERİYOR”
Kayadibi Mahalle Muhtarı Yusuf Özbek, Başkan Otgöz’e teşekkür ederek; “Yol çalışmaları devam ediyor. Burası Kayadibi, Bağlıağaç, Hacıosmanlar ve aynı zamanda Arsa tarafında giden yolumuz bizim. Bu yol yılların yoludur. Önceden asfalttı ama asfalt yıllar önce yapıldığı için bozulmuştu. Yakapark, Saklıkent’ten dolayı hem yerel halkımıza hizmet veriyor hem de turizme hizmet vermektedir. Bundan dolayı bu yolun yapılması gerekiyordu. Genişletilerek daha güzel bir hale getirilmesi gerekiyordu. Bu konuyu hem Bağlıağaç Muhtarım hem ben ilettik. Onlarda bu yolun yapılması gerektiğine karar verdiler. Şu anda burada yol çalışması yapılıyor. Yakup Başkanıma, Başkan Yardımcılarıma, müdürlerime, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu yol yapılınca hem turizme hem köylülerimize ciddi manada güzel hizmet vermeye devam edecektir” dedi.

MUHTAR ÖZDEMİR: “TALEPLERİMİZ GERİ ÇEVRİLMEDİ”
Bağlıağaç Mahalle Muhtarı Yücel Özdemir de; “Kayadibi, Bağlıağaç, Hacıosmanlar, bizim zaten 3 noktada birleşen bir yolumuz. Burası ilçeler arası değil iller arası da bir bağlantı yolu. Asfalt yapılmıştı ama şu an Seydikemer Belediyemiz tarafından bütün alt yapısı yapılıyor, genişletilip, güzelleştiriliyor. Sadece Türkiye’den değil dünyanın farklı yerlerinden gelip, Saklıkent’e, Yaka’ya giden turistler bu yol güzergahından gidiyor. Safari turları da devamlı olarak bu yolu kullanırlar. Burası gerçekten yapılmaya ihtiyaç bir yoldu. Allah razı olsun başkanlarımızdan. Muhtarımızla birlikte başkanımıza ve müdürlerimize bu yolun durumunu ilettik. Onlarda bizim taleplerimizi geri çevirmedi. Olması gerektiği gibi yapın muhtarlarım dedi.  Bizde iki muhtar birleşerek elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Belediye Başkanımıza, başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize, bu yola emek veren herkese teşekkür ediyorum, hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

BAŞKAN OTGÖZ: “ASFALT DÖKÜMÜ ARSA MAHALLESİNDEN BAŞLAYACAK”
5 Eylül Pazartesi sathi kaplama asfalt çalışmalarının başlayacağına işaret eden Başkan Otgöz; “Bu yıl yol çalışmalarımız Seki’den Karadere’ye kadar devam ediyor. Bu yol zaruri bir ihtiyaçtı. İhtiyaçlar çerçevesinde bizde bu yolu yapmaya karar verdik. Bu yol benim çocukluğumdan beri var. O zaman stabilize idi. Bu Akdağ’a kadar çıkar. Burası kısa, kestirme bir yol. Tabi ki burada yerel halkın yanında turizm açısından da bu yol çok önemli. O bakımdan biz bu yolu güzel bir yol olsun dedik. Çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah pazartesi günü asfalt çalışmalarına devam edeceğiz. Arsa Mahallesinden başlayacağız. Çünkü orada Elma bahçeleri tozdan büyük zarar görüyor. İlk önce orayı kurtardıktan sonra yükseklere çıkacağız. Seki bölgesinden de aşağıya doğru geleceğiz ve 80 kilometre sathi kaplama asfalt yapacağız. Ekibimiz güzel çalışıyor. Başka zamanlar dışarıdan araç kiralardık. Ama birkaç yıldır kendi ekibimizle alt yapımızı hazırlıyoruz. Bu da aşağı yukarı işin yarısı demek. Ben ekibime teşekkür ediyorum. Bu yolun Hacıosmanlar’a, Kayadibi’ne, Bağlıağaç’a, Arsa’ya, bu yöre halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah güzel bir yol çıkacak. Kalıcı bir şekilde olacak.  Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma ve müdürlerime teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

TURİZM İLÇELERİNİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN YOL YENİLENİYOR
TURİZM İLÇELERİNİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN YOL YENİLENİYOR
TURİZM İLÇELERİNİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN YOL YENİLENİYOR
TURİZM İLÇELERİNİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN YOL YENİLENİYOR
TURİZM İLÇELERİNİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN YOL YENİLENİYOR
TURİZM İLÇELERİNİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN YOL YENİLENİYOR
TURİZM İLÇELERİNİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN YOL YENİLENİYOR

Bakmadan Geçme