Turgut Yılmaz'ın duvarı yıkıldı

Turgut Yılmaz'ın, Bodrum'da kamuya ait alana ördüğü taş duvar yıkıldı. Eski Başbakanlardan merhum Mesut Yılmaz'ın kardeşi Turgut Yılmaz'ın, geçtiğimiz günlerde Bodrum'un ünlü Hebil Koy kumsalına taş duvar ördürdüğü ortaya çıkmıştı. Vatandaşlardan gelen tepki ve şikâyetler üzerine Bodrum Belediyesi'ne bağlı ekipler o duvarı yıktı.

  • 1678
Turgut Yılmaz'ın duvarı yıkıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eski Başbakanlardan merhum Mesut Yılmaz’ın kardeşi Turgut Yılmaz, Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Hebil Koy kumsalında, kamuya ait arazi üzerine taş duvar örmeye başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine Hekimköy sahiline gelen Bodrum Belediyesi zabıta ekiplerinin uyarılarına aldırmayan Turgut Yılmaz, duvarı gece yükseltmeye devam etti.
ÖNCE MÜHÜRLENDİ SONRA YIKILDI
Hekimköy sakinleri, Hebil Koyu 3799 numarada bulunan arsa ve 116/1 parseldeki Belediye'ye ait araziye yapılan taş duvarla ilgili olarak Bodrum Belediyesi'nin kendi arazisine sahip çıkması gerektiğini söyledi. Vatandaşlardan gelen yoğun tepki ve şikâyetler üzerine Bodrum Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Turgut Yılmaz’ın kamuya ait alana ördürdüğü duvarı “kaçak ve ruhsatsız” olduğu için önce mühürledi. Belediye ekipleri daha sonra taş duvarı yıktı.
 

Turgut Yılmaz'ın duvarı yıkıldı
Turgut Yılmaz'ın duvarı yıkıldı

Bakmadan Geçme