Turgay Öztürk'ten Gülşen Gökçe Spor Lisesine Ziyaret

Fethiye Ak Parti Teşkilatı İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Yönetim Kurulu ilçemizde ilk kez açılmış olan Spor Lisesine ziyarette bulundular.

  • 2733
Turgay Öztürk'ten Gülşen Gökçe Spor Lisesine Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Spor Lisesi İlçemizde Çatalarık Okullar Bölgesinde bulunan eski Gülşen Gökçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin olduğu binada açıldı. Turgay Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyelerini Okul Müdürü Süleyman Gümüş ve Müdür Yardımcıları karşıladı.
Gülşen Gökçe Spor Lisesi Müdürü Süleyman Gümüş; ''İlçemizde ilk kez bir Spor Lisesinin açılmış olmasının heyecanı içerisindeyiz. Okulumuza yetenek sınavı ile Öğrenci alınacak olup Aday Kayıt Başvuruları 6-24 Eylül tarihleri arasında devam edecektir. Sınava girecek öğrenci listeleri 24 Eylül’de açıklanacaktır. 27-30 Eylül tarihleri arasında Yetenek Sınavı yapılacak olup bunların sonuçları 30 Eylül’de açıklanacaktır. Kazanan öğrencilerimiz kayıtlarını 1-5 Ekim tarihleri arasında yaptıracak olup kontenjanımız 60 öğrenciyle sınırlıdır. Yetenek Sınavında 50 ve üzerinde puan alan adaylar başarılı sayılacak ve bu adaylar için Yerleştirme Puanı hesaplanacaktır. Yerleştirme puanı 100 üzerinden hesaplanacaktır. İlçemizde Spor Lisesinin açılmasında Ak Parti İlçe Başkanımız Turgay Öztürk’ün emeği  çok büyüktür. Turgay Öztürk bizzat açılması için çok fazla görüşmeler yapıp emek vermiştir. Bundan dolayı başta Başkanımız ve tüm Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum, ziyaretleri bizleri oldukça mutlu etti” dedi.  
Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk de ''Öncelikle eğitim camiasına uzun yıllar boyunca destek olmuş Gülşen Gökçe  ve Hayırsever işadamı Yusuf İzzet Gökçe ailesine destekleri için minnettarız. Emekleri çok büyüktür. Kendilerini rahmetle anıyoruz. İlçemiz genç sporcular açısından çok fazla başarıya sahiptir. Onlara ortam hazırlamak, imkan yaratmak bizlerin görevidir. Destek vermeye her zaman hazırız. İlçe Spor Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü  ile birlikte sürekli koordine içerisindeyiz, başarılı sporcularımız bizlerin geleceğidir. Bugün burada gençlerimizin rahatlıkla faaliyet göstereceği alanların olmasından son derece mutluyuz. Süleyman Gümüş Müdürümüzle birlikte bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Başarılar diliyoruz. Başarılı ve milli sporcuların Fethiye’mizden daha çok çıkmasına olanak sağlayacağımıza inanıyorum.'' ifadelerini kullandı. 

Turgay Öztürk'ten Gülşen Gökçe Spor Lisesine Ziyaret
Turgay Öztürk'ten Gülşen Gökçe Spor Lisesine Ziyaret
Turgay Öztürk'ten Gülşen Gökçe Spor Lisesine Ziyaret
Turgay Öztürk'ten Gülşen Gökçe Spor Lisesine Ziyaret

Bakmadan Geçme