Türedi, 'Fethiye standı büyük bir ses getirdi'

TÜYAP Fuar Merkezi'nde geçtiğimiz günlerde 24'üncü kez kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2020'de FRT TV'ye açıklama yapan Fethiye'de İnfinity ve Civan kuyumun sahibi Civan Türedi, 'Bu tarz organizasyonlara eksiksiz destek vermek ve sürekliliğini sağlamak Fethiye'nin marka değerini yükseltmek adına çok önemli faktör' dedi.

  • 3849
Türedi, 'Fethiye standı büyük bir ses getirdi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de İnfinity ve Civan kuyumun sahibi Civan Türedi, 24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2020’ye katılan turizmciler arasında yer aldı. Fethiye standına gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldığını belirten İnfinity ve Civan kuyumun sahibi Civan Türedi, FRT TV'ye fuarı değerlendirdi. 


FUARLAR, FETHİYE'NİN MARKA DEĞERİ AÇISINDAN ÖNEMLİ
EMITT 2020'de Fethiye standına büyük ilgi olduğunu kaydeden turizmci Civan Türedi; "Fethiye'den esnaf ve turizmci arkadaşlarımız fuara katıldı. Fethiye standı gerçekten büyük bir ses getirdi. Diğer stantlara göre gösterişli bir stant olmuş. Katılım ve ilgi, alaka çok fazlaydı. Fethiye'nin doğası, insanlarımız, mutfağımız çok güzel. Pazarda bizim kendimi göstermemiz çok önemli. Bu tarz organizasyonlara eksiksiz destek vermek ve sürekliliğini sağlamak Fethiye'nin marka değerini yükseltmek adına çok önemli faktör" dedi.


TÜREDİ, "FETHİYE'DE YATAK PROBLEMİMİZ VAR"
2020 yılından beklentileriniz nedir sorusuna Türedi, sayısal anlamda 2019 yılının aşağısına düşülmeyeceğini ancak Fethiye'nin yatak kapasitesinin yeterli olmamasının problem yarattığının altını çizdi. Türedi; "Fethiye'nin ciddi anlamda bir beğenisi var. Toplumda bir yer var. Bu açıdan biz çok ciddi bir sıkıntı çekmeyiz. Hiç bir zaman 2019'un altına da düşmeyiz ama çok ciddi yukarılara da çıkmayız. https://gercekfethiye.com/ Çünkü zaten Fethiye'de yatak problemimiz var. Yeterince yatağımız yok. Hızlı sezonda zaten bizim yataklarımız yetmiyor. O açıdan yüzde 10 yukarı olabilir" dedi.


Bu tarz fuarların önemi sorusuna Türedi; "İletişim, halkla ilişkiler, tanıtım, insanların beğenisine sunmak, bilinirliliğimiz artırmak açısından bu tarz fuarların kesinlikle çok büyük bir önemi var. Fethiye'nin mülki amirleri, belediye başkanı, STK Başkanları, turizmcileri fuarda yer alıyor. Buraya gelen insanlar, o bölgenin insanıyla bire bir tanışma fırsatı da buluyor" dedi. 
Haber: Hülya KULALI

Bakmadan Geçme