Türbe cami, hayırseverlerin desteğini bekliyor

Seydikemer'inYakaköy Mahallesi'nde bulunan Türbe Cami'nin, sağlıklı ve daha iyi hizmet verebilmesi için tadilata ihtiyacı var. Çatısı akan Cami'nin bahçesinde yarım kalan parke döşemesinin tamamlanması ve yıpranan halıların yenilenmesi için hayırseverlerden destek bekleniyor.

  • 718
Türbe cami, hayırseverlerin desteğini bekliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer’in Yakaköy Mahallesi Türbe Sokakta bulunan ve adını bu sokağa veren Türbe Cami, içinde bulunduğu koşullarda sağlıklı hizmet veremiyor. 1987 yılında yapılan Cami, günümüze kadar hiç tadilat ve bakım görmemiş. 32 yıldır Yakaköy halkına hizmet veren Cami’nin çatısı akıyor, yıpranan halılarının da yenilenmesi gerekiyor. Ayrıca Cami bahçesinin sadece yarısına parke döşenebilmiş. Cemaat kendi imkanlarıyla çatının bozuk olan kısımlarını sökmüş ancak başka da bir işlem yapamamış. Çatıdan sökülen kiremitlerden dolayı yaşlılar, Camiye girip çıkmakta zorlanıyor. 
Türbe Cami Fahri İmamı Ramazan Kökçü, camiyle ilgili yaptığı açıklamada “Camimiz akıyor, çatısının tadilat olması gerekiyor.Kiremitlerini söktük, tadilat olması için yardımseverlerden yardım bekliyoruz. Bir de parkesinin olması lazım. Bahçenin yarısı yapılmış yarısı kalmış. Halılar eski, değişmesi lazım. Ayrıca dış yüzeyde çatlaklar da bulunuyor” diyerek hayırsever vatandaşlardan destek istedi. 

Bakmadan Geçme