TÜMSİAD'tan SED Medya'ya hayırlı olsun ziyareti

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği(TÜMSİAD) Muğla Şube Başkanı Abuzer Kartal beraberinde Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Ali Seyda Kıvrak ve Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Karabulut ile birlikte FRT Televizyonu, Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi ve FRT FM'i bünyesinde bulunduran SED Medya'ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

  • 2395
TÜMSİAD'tan SED Medya'ya hayırlı olsun ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sohbet havasında geçen ziyarette Fethiye ve ülke ekonomisi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Yaptıkları çalışmalar hakkında SED Medya Sahibi Seda Köktener’e bilgiler aktaran TÜMSİAD Fethiye Şube Başkanı Abuzer Kartal, “Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Muğla Şubesi olarak SED Medya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Misafirperverliğinden dolayı Seda Köktener’e teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde düzenlediğimiz toplantı programlarımıza katılmıştı. Yayın hayatınızda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Ziyarete teşekkür eden SED Medya Sahibi Seda Köktener, “TÜMSİAD Muğla Şubesi Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri, beni kahvaltılı toplantılarına davet etmişti. Bugün iade-i ziyarette bulundular. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 


 

Bakmadan Geçme