Tüm Yerel – Sen Karaca'yı ziyaret etti

Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (TÜM YEREL – SEN) Başkanı Salih Yıldız ve Mali sekreteri Yücel Kılınç, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyarette bulundu. 

  • 771
Tüm Yerel – Sen Karaca'yı ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette değerlendirmeyi Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (TÜM YEREL – SEN) Başkanı Salih Yıldız yaptı. Yıldız, “Sendikal süreç ile ilgili Fethiye Belediye Başkanımızla, görüş alışverişinde bulunduk. Fethiye Belediyesi’nde bulunan 138 memur ve sözleşmeli personelin sosyal denge sözleşmesiyle ilgili yetkiyi aldık. Çalışanlarımızın özlük hakları ve çalışma koşullarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Belediye Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ederiz” dedi.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası temsilcileriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Bizim için çalışma arkadaşlarımız çok değerli. Bu kapsamda TÜM YEREL – SEN ile görüşmelerde bulunduk. İlerleyen günlerde konuyla ilgili daha detaylı bilgiler aktaracağız. Başkan Salih Yıldız ve Yücel Kılınç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum ” dedi.
 

Bakmadan Geçme