Tufan, 'Tepecik Maçı Milat Olacaktır' 

Fethiyespor'un Of deplasmanında 3-0 mağlup olması taraftarlarını üzerken Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Cem Tufan 'Of maçı izahı mümkün olmayan bir ayıbımızdır.Burada suçlu başta biz idarecilerdir sonra futbolcu kardeşlerimizdir, bu ayıp Fethiyespor'un son ayıbı olarak kalacaktır. Tepecik maçı milat olacaktır.' dedi.  

  • 1392
Tufan, 'Tepecik Maçı Milat Olacaktır' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. lig 2. grupta mücadele eden Fethiyespor’da son Ofspor yenilgisi taraftarları üzüntüye boğarken bu maçın geride kaldığı Büyükçekmece Tepecik maçının milat olacağı ifade edildi. Geçtiğimiz gün FRT Televizyonunda ekranlara gelen Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Spor Saati programında Fethiyespor’un 3-0 kaybettiği Ofspor maçının görüntüleri yayınlanınca izleyenlerden üzüntü dolu mesajlar yağdı. Futbolcuların Ofspor maçında gerekli mücadeleyi ortaya koymayınca farklı yenilginin oluştuğu gözlenince futbolculara eleştiri dolumesajların ardı arkası kesilmedi. Ciğerci lakaplı Mustafa Ercümer’in konuk olduğu programda Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Cem Tufan’ın gönderdiği mesaj okununca taraftarlar mesajlarını hafifletti. Cem Tufan mesajında aynen şunları söyledi; “Biz bir hata yaptık,önce ekonomi diyerek rotayı sabitledik. Keşke sportif başarı tek hedefimiz olsaydı,bugün sadece sevinecektik. Biz yola çıkarken iyi bir takım kurduk,bütçemizi aşmadan kendi imkanlarımız ile şampiyonluk dillendirmesek de gönlümüzdeki tek hedefti,devre arası eksik yerlerimize mecburen maliyeti uyan arkadaşları aldık,ilk yarı sonucu bizi yanılttı fazla maliyetli oyuncu almadık lakin anıl gir, Turgay An sakatlıkları başımıza gelen bir şanssızlıktı.Of maçı izahı mümkün olmayan bir ayıbımızdır. Burada suçlu başta biz idarecilerdir sonra futbolcu kardeşlerimizdir,bu ayıp Fethiyesporun son ayıbı olarak kalacaktır.Tepecik maçı her anlamda yeni bir başlangıç ve milatolacaktır. İlk gün dediğim gibi yine aynısını söylemeliyim ki biz karakterli bir takım kurduk,tüm futbolcu kardeşlerimizin hatası, yanlışı bizim yanlışımızdır. Bugünkü toplantıda bunu bir kez daha gördük ki yanılmamışız.
Hepsi olayın ve durumun bilincinde. Cumartesi günü Fethiyespor formasını giyme şerefine nail olacak futbolcuların sahada ki mücadelesini göreceksiniz,şapkamızönümüzde,durumunvahameti aklımızın her köşesinde sizlerin aracılığıyla gönlü Fethiyespor ile çarpan taraftarımızdan özür diler, inşallah cumartesi yeniden başlayacak olan şahlanışımızda bizimle olmalarını rica ediyorum.” 
 

Bakmadan Geçme