TUFAN, 'KAVGAYI TERBİYESİZ 2 KİŞİ BAŞLATTI'

Fethiyespor'un deplasmanda oynadığı Büyükçekmece Tepecikspor maçı 0-0 sona ererken, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ve yöneticilere tribünde yapılan saldırının yankıları sürüyor. Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Cem Tufan, 'Şeref tribününde bizlere yapılan küfürlü saldırıyı, terbiyesiz 2 kişi başlattı' ifadelerini kullandı.

  • 3072
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
TUFAN, 'KAVGAYI TERBİYESİZ 2 KİŞİ BAŞLATTI'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyükçekmece Tepecikspor deplasmanında yaşananları Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Cem Tufan FRT TV’ye anlattı. Pazar günü Fethiye şehir stadında Yomraspor ile karşılaşacak, Fethiyespor’da bu maçın hazırlıkları başlarken, lacivert beyazlı camia, Büyükçekmece Tepecikspor maçının devre arasında Fethiyesporlu başkan ve yöneticilere yapılan saldırıyı konuşuyor. Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tufan, kavgayı terbiyesiz 2 kişinin başlattığını belirtip “Bu maçın 2. yarısıda var. Büyükçekmece Tepeciksporu en iyi şekilde ağırlayacağız. Ancak o iki kişi kesinlikle gelmesin” ifadelerini kullandı.
Tufan “Tüm Tepecik camiasını tenzih ediyorum. Tüm Tepecik camiasının hakkını yememek lazım, orada bulunan terbiyesiz 2 kişi kavgayı başlattı. Sanıyorum Temel Başkanın kardeşi ve kulüp çalışanı diye biliyoruz. İki kişi Fethiye’de yaşanan olayı, oraya taşıdılar. Tepeciği geçen yıl orada 1-0 yendik ve Fethiyespor’a yakışır bir üslupla otobüsümüze binip döndük. Arkadaşlarda sonra Fethiye’ye maça geldiler. Oturma yerleri en arka sıralar olmasına rağmen, bizim hoşgörümüzle en önde bizle beraber oturdular. Fethiyespor’a leke sürmeye çalışan, Halil İbrahim Pekşen’de Tepecikdeydi. Bizi tahrik etmek için ‘Helal Halil İbrahim Pekşen’ gibi tezarahutlarda bulundular. Bizde bu adamın bize yanlış yaptığını belirterek onları uyardık. Sonra bizi 3-2 yendiler. Halil İbrahim Pekşen önderliğinde halay çekerek bizi tahrik ettiler. Bizim o gün şeref tribününde itişme kakışma oldu. Bu adam bize yanlış yaptı yarın size de yapar diye söylememize rağmen devam ettiler. Bizim ağzımızdan küfür asla çıkmadı. Tabi sinirle ağzımızdan hayvan, eşek vb. sözler çıkmıştır. Fethiye’de itişme kakışmayla bu iş geçiştirildi. Daha önce planlanmış gibi oyuncular şimdi sert oynadı. Tepecik oyuncuları resmen kasaplık yaptılar. Bizim burada geçtiğimiz haftalarda oynanan maçta CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir 21. kişi diye sahadan çıkarıldı. Onlar Büyükçekmece şeref tribününde en az 25 kişi ve açık tribünde de 100 kişiye yakın insanlar vardı. Sonra olayın enteresan olanı o 2 kişi küfür ederek şeref tribününe girdi. İlçe Emniyet Müdürü’nün uyarısıyla çıkarıldılar. Ne hikmetse devre arsında kilitli kapı açıldı. O 2 kişi geriye gelerek hakaret etmeye başladılar. Sonra itiş, kakış olmaya başlayınca, bizde şeref tribününü terk ederek açık tribününe geçerek maçımızı tamamladık” dedi. 
BAŞIMIZIN TACIDIR
Tufan; rakip takımı Fethiye’de en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirterek, onursal başkan olan Temel Başkanı en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirterek, “Temel Başkan başımızın tacıdır” dedi. Tufan, “Ben kendi adım ve camia adına şunları söylüyorum. Onları aslanlar gibi karşılayacağız. Burada hiçbir kötü davranış görmeyecekler. Yine hoş geldin karşılamasına gideceğiz. Temel Başkan, futbolcular, teknik heyet ve kulüp müdürü bizim başımızın tacıdır. Geldiklerinde nasıl karşılayacağımızı görecekler. Ama adamsa bize küfreden o 2 kişi Fethiye’ye gelsinler. Temel Başkan ilk yarı şeref tribününe gelmedi. Bu işi organize etti. Devre arasında gelip günah çıkarmaya başladı. Ama bir kulübün onursal başkanı bizim saygı göstermemiz gereken bir konumdadır. Hiç kimse Fethiyespor’un efsane Başkanı Esat Bakırcıyı iteleyip kakalayamaz” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme