Tufan, 'Camiamızdan özür dileriz'

Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tufan, 5-1'lik Esenler Erokspor yenilgisi sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda futbolcuların mağlubiyeti bu hafta telafi edeceklerini belirtti. Tufan, 'Alınan bu sonuçtan dolayı camiamızdan özür diliyorum' şeklinde ifadeler kullandı. 

  • 3016
Tufan, 'Camiamızdan özür dileriz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Takıma sonuna kadar güvendiklerinin altını çizen Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tufan, geçen yönetimden kalan borçları bitirebilmek için de yoğun bir çalışma içinde olduklarını kaydetti. Futbolcular, teknik heyet ve yönetimin lacivert beyazlı camiaya güzel günler yaşatmaya devam edeceklerini belirten Tufan, oyuncuların gereken cevabı sahada vereceğini ifade etti. 

Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tufan paylaşımında, “Öde öde bitirmeyibaşaramadığımız borçları biz yapmadık ama namus Fethiye’nindir diyerek taşın altına elimizi koyduk. Bu futbolcu kardeşlerimiz güzel günleri yaşatmaya devam edeceklerdir.İnancımız tam,güvenimiz sonuna kadar devam edecektir. Bu evlatlar hemen bu hafta bu kazayı telafi edecekler ve mağlubiyetten zevk alanlara gerekli cevabı vereceklerdir.Ne mutlu her şartta
Fethiyesporluyum diyebilene...! Bu sonuçtan dolayı camiamızdan özür dileriz” şeklinde açıklamalarda bulundu. 
 

Bakmadan Geçme