Transfer firmaları hazırlıklarına başladı

Normalleşme sürecinin başlamasıyla Fethiye'deki turizm firmaları da hazırlıklarını sürdürüyor. Küresel salgın korona virüsü dünya da en çok turizm sektörünü etkiledi. Türkiye'de ise normalleşme süreci içerisinde kademeli olarak turizm sektöründe hareketlilik olacağı belirtiliyor. 

  • 1478

Normalleşme sürecinin başlamasıyla Fethiye’deki turizm firmaları da hazırlıklarını sürdürüyor. Küresel salgın korona virüsü; dünya da en çok turizm sektörünü etkiledi. Türkiye’de ise normalleşme süreci içerisinde kademeli olarak turizm sektöründe hareketlilik olacağı belirtiliyor. 

Kontrollü bir şekilde yerli ve yabancı turistlere tatil imkanı planlanıyor. Bununla ilgili olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı yoğun bir çalışma yürütüyor. Önümüzdeki günlerde turizm sektörü ile ilgili açıklamalar bekleniyor. Fethiye’de bulunan turizm şirketleri korona virüsü tedbirleri kapsamında hazırlıklarını devam ettiriyor. 

Otobüslerini sezona hazırlayan Ekol Turizm Görevlisi Saim Kaya yaptığı açıklamada, “Turizm sezonu öncesi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Korona virüsü salgınının bir süre önce geçmesini ve turistlerin gelmesini bekliyoruz. Taşıma sektöründeyiz ve çoğunlukla yabancı turistlere hizmet veriyoruz. Yeni gelecek düzenlemelere karşı da tüm hazırlıklarımızı yaptık. Maskelerimiz hazır. Yolcularımıza ve misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayabilmek için elimizden geleni yapacağız. Hijyen anlamında da gerekenler yerine getiriliyor. Güzel haberler bekliyoruz” dedi. 


 

Bakmadan Geçme