TRAFİK KAZASINDA ŞEHİT OLDU

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Asteğmen olarak görev yaptığı öğrenilen, Adanalı olduğu fakat Fethiye'de yaşadığı bildirilen 26 yaşındaki Taylan Ekerel'in trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Terhisine 3 gün kalan Taylan Ekerel'in vefatı, asker arkadaşları ve yakınları tarafından üzüntüyle karşılandı. 

  • 5591
TRAFİK KAZASINDA ŞEHİT OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Asteğmen olarak görev yaptığı öğrenilen, Adanalı olduğu fakat Fethiye’de yaşadığı bildirilen 26 yaşındaki Taylan Ekerel’in trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Terhisine 3 gün kalan Taylan Ekerel’in vefatı, asker arkadaşları ve yakınları tarafından üzüntüyle karşılandı. 

Kendi aracıyla Güzelyurt-Lefke istikametinde seyrederken karşı yoldan gelen kamyon ile çarpışmasıyla olay yerinde hayatını kaybettiği kaydedilen Taylan Ekerel’in cenazesinin ikamet ettiği Fethiye’de getirilerek, toprağa verileceği ifade edildi. Bekar olan Taylan Ekerel’in naaşı, Cumartesi günü Çatalarık Şehir Mezarlığı’nda ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı ile aynı mezarlığa defnedilecek. 
 

Bakmadan Geçme