Trafik Kazası Yine Can Aldı

Seydikemer'e bağlı Çaykenarı Mahallesi Mezarlık Yanı'nda meydana gelen trafik kazasında 2 araç çarpıştı. Meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişide yaralandı.

  • 2396
Trafik Kazası Yine Can Aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikmer İlçesi Çaykenarı Mahallesi’nde Serdar Sarıkaya idaresinde ki  48 HN 348 plakalı araç ile Hasan Aydın idaresinde ki 48 FC  637 plakalı araç çarpıştı. Meydana gelen kazada araç sürücüsü Serdar Sarıkaya araç içerisinde sıkıştı. Kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine itfaiye, ambulans ve güvenlik güçleri sevk edildi.
 Kazada ilk belirlemeler göre 48 HN 348 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Erkan Bilgiç’in hayatını kaybettiği, sürücü Serdar Sarıkaya’nın araç içerisinde sıkıştığı ve diğer yolcu Ahmet Sefa’nın da yaralandığı, kazaya karışan diğer araç sürücüsü Hasan Aydın’ın da yaralı olduğu tespit edildi.
Araç içerisinde sıkışan araç sürücüsü Serdar Sarıkaya itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile sıkıştığı yerden çıkarıldı ve diğer yaralılar Ahmet Sefa ve Hasan Aydın ile beraber ambulans ile hastaneye sevk edildi. 


 

Bakmadan Geçme