Touch Sanat Galeri'de Müthiş Sergi

Belçika Kraliyet Akademisi tarafından altın madalyalı sanatçı unvanı bulunan Nezir Korkmaz'ın Bodrum Göltürkbükü'nde gerçekleştirdiği Touch Sanat Galeri'deki sergisi yoğun ilgi gördü.

  • 421
Touch Sanat Galeri'de Müthiş Sergi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İnci Aytaç’ın ev sahipliğinde açılışı gerçekleşen çağdaş resim sanatının önemli isimlerinden Nezir Korkmaz’ın açılış kokteyline ilgi büyük oldu. Açılışın onur konuğu Devrim Erbil’in yanı sıra Yasemen Latife Ayvaz, Seval Koşal gibi sanat camiasından önemli isimler açılışta yer aldı.

“Dahi ressam” Ödüller ve başarılarla dolu sanat hayatı birçok ülkede bilinen Nezir Korkmaz; ‘’Konuşmaya başlamadan çizmeye başladım‘’ diyerek resme olan ilgisinin çok küçük yaşlarda başladığını belirtti. İlk sergisini henüz 16 yaşında lisedeyken açan Korkmaz, 18 yaşında yaptığı yaşam felsefesinin ve sanat serüveninin başyapıtlarından biri olan ‘’Yolcular‘’ tablosu Belçika Kraliyet Akademisi tarafından altın madalya, tüm resimleri ve sanata olan katkılarından dolayı da kupa ile ödüllendirildi. Korkmaz, ”Önceleri kazma kürekti şimdi ise bilgisayarlar, telefonlar, uzay mekikleri” diyerek resimlerinin konusunu genel olarak teknolojinin hayatımızdaki etkinliği olarak tanımlıyor.

Nezir Korkmaz’ın Paris’ten gelen 30 eserinin yer aldığı sergi Touch Sanat Galeri’de 5 Temmuz’a kadar devam edecek.

Touch Sanat Galeri'de Müthiş Sergi

Bakmadan Geçme