Toros, 'Rakibimizi tanıyoruz'

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, hafta içi mesaisinde Kahta 02 Spor'u ağırlayacak. Deplasmandan puanla dönen Fethiyespor, Perşembe günü saat 13.00'de kendi evinde oynayacağı Kahta 02 Spor maçını galibiyetle kapatmak istiyor. Korona virüslü 4, kırmızı kartlı 1 futbolcusu bulunan lacivert-beyazlılar tanıdıkları rakibi yenerek haftayı 3 puan ile kapatmak istiyor. Teknik Direktör Mesut Toros, 'Rakibimizi iyi tanıyoruz, sahamızda en iyi şekilde mücadele edip, karşılaşmayı üstün şekilde bitirmek istiyoruz' dedi.

  • 595
Toros, 'Rakibimizi tanıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor sahasında kazanmaya devam etmek istiyor. Bu sezon sahasında puan kaybetmeyen Fethiyespor, Perşembe günü saat 13.00’de Fethiye Şehir Stadında ağırlayacağı Kahta 02 Spor’u puansız göndermek istiyor. Ligde 14 puan ile 4. sırada bulunan Fethiyespor, ligde 12 puanla 9. sırada yer alan Kahta 02 Spor karşısında sahaya mutlak galibiyet için çıkacak. Zorlu Ceyhanspor deplasmanından 1 puanla dönen Fethiyespor’da teknik kadroyu korona virüslü futbolcular ve kırmızı kart cezalısı kaptan Sabri Turgut’un eksikliği düşündürüyor. Kahta 02 Spor maçı hazırlıklarını Fethiye Şehir Stadında sürdüren lacivert-beyazlı futbolcu, teknik adam ve kulüp çalışanları bir kez daha Kovid-19 testi yaptırdılar. Bu testlerin sonuçları da merakla beklenirken, Fethiyespor’un haftayı galibiyetle kapatmak için rakibi analiz ettiği öğrenildi. Son maçında evinde Yomraspor ile golsüz berabere kalan Kahta 02 Spor’u tanıdıklarını ifade eden Teknik Direktör Mesut Toros, “Maçı mutlak kazanmak istiyoruz. Evimizde kazanma serisini devam ettireceğiz” dedi. Toros, “Zorlu bir deplasmandan puanla döndük. Puan aldığımız için mutluyuz. İçerde zor bir maç oynayacağız. Her maçı önemsiyoruz, rakiplerimize saygı duyuyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Kovid’den dolayı 4 oyuncumuzda bir sıkıntı yaşandı. İnşallah bu seferki testte hiçbir oyuncumuzda pozitif çıkmayacağını umuyoruz. Rakibimizi iyi tanıyoruz, burada en iyi şekilde mücadele edip karşılaşmayı üstünlükle bitirmek istiyoruz. Oyuncularımızın durumu bir sonraki testten sonra belli olacak. Biliyorsunuz pozitif bulgulara rastlanılan 4 oyuncumuzun 10 günlük bir süreleri var, tedavilerini oluyorlar. Çok ağır bir sıkıntıları yok ama yine de kontrol altındalar, iyileşmelerini bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı. 
MAÇI MEHMET ALİ ÖZER YÖNETECEK
Öte yandan Fethiyespor-Kahta 02 Spor maçını Tekirdağ Bölgesinden Mehmet Ali Özer’in yöneteceği açıklandı. Yardımcılıklarını Antalya Bölgesinden Arif Dilmeç İle İstanbul Bölgesinden Cemal Can Çakır’ın yapacakları öğrenilirken, maçın dördüncü hakemi ise Kırklareli Bölgesinden Aytaç Sönmezer olduğu öğrenildi. 
 

Bakmadan Geçme