Toros, 'Oyuncularımız hazırlıklarını evde devam ettiriyor'

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'da liglerin korona virüsü salgınından dolayı ertelenmesinin ardından oyuncuların çalışmalarına evlerinden devam ettikleri bildirildi. Konu hakkında telefonla görüştüğümüz Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, 'Teknik heyet olarak oyuncularımıza periyodik olarak çalışma programları gönderiliyor ve tarafımızdan takibi yapılıyor. Elimizden geldiğince oyuncularımızı hazır tutmaya çalışıyoruz' ifadelerini kullandı.  

  • 1524
Toros, 'Oyuncularımız hazırlıklarını evde devam ettiriyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre; 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da liglerin korona virüsü salgınından dolayı ertelenmesinin ardından oyuncuların çalışmalarına evlerinden devam ettikleri bildirildi. Konu hakkında telefonla görüştüğümüz Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Teknik heyet olarak oyuncularımıza periyodik olarak çalışma programları gönderiliyor ve tarafımızdan takibi yapılıyor. Elimizden geldiğince oyuncularımızı hazır tutmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.  

Her takım gibi Türkiye Futbol Federasyonu’nun alacağı kararı beklediklerini belirten Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, liglerin tekrar başlama ihtimaline karşın oyuncularını hazır tutmak için gayret ettiklerini vurguladı. Korona virüsü salgının bir an önce atlatılması temennisinde bulunan Toros, bir an önce taraftarlar ile buluşmak istediklerini söyledi. 

Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi dünyayı ve ülkemizi olumsuz etkileyen korona virüsü salgınından dolayı ligler ertelendi. Biz ilk etapta 3 günlük kısa bir program hazırlayıp, futbolcularımıza 5 gün izin vermiştik. Sürecin uzamasının ardından teknik heyetimizle görüşüp, oyuncularımıza çalışma programı gönderiyoruz. Ayrıca hocalarımızla birlikte bunun takibini de gerçekleştiriyoruz. Takım olarak sürekli irtibat halindeyiz. Bir an önce taraftarlarımızla buluşmak istiyoruz” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Toros, “Elimizden geldiğince oyuncularımızı hazır tutmaya çalışıyoruz. Teknik ekip olarak amacımız olanı korumak ve bu süreçte üzerine koyup; lige hazır bir şekilde girmek. Tüm kulüpler gibi federasyonumuzun alacağı kararı bekliyoruz. Dünyayı etkileyen bu salgının bir an önce bitmesini umut ediyoruz. Halkımızdan mümkün olduğu kadar evde kalmalarını ve alınan tedbirlere uymalarını istiyoruz” şeklinde ifadeler kullandı. 

  
 

Bakmadan Geçme