TOROS, 'ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK'

Misli.com 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, sezona Nazilli Belediyespor galibiyeti ile başladı. Maçı değerlendiren Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, 'Sezonun ilk maçları her zaman önemli ve zordur. Biz zor olanı başardık ve galip geldik' ifadelerini kullandı.

  • 901
TOROS, 'ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sezonun başlangıç maçlarının zorluğuna ve önemine değinen Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Sezonun ilk maçları her zaman önemli ve zordur. Biz zor olanı başardık ve galip geldik. Zaman zaman biz iyi oynadık, bazen de rakibimiz üstünlük kurdu. Mücadele anlamında istekli bir Fethiyespor vardı. Elbette bizim de hatalarımız var. Bunları düzeltmek için çalışacağız. Çok önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyoruz. Nazilli Belediyespor çok iyi bir takım. Bu ligin favorilerinden… Rakibin son hazırlık maçını izledik ve analizler yaptık. Maç şansı da yanımızdaydı. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz” dedi. 

FUTBOL SEYİRCİSİZ OLMUYOR 
Rakip takımın penaltı beklediği pozisyon hakkında düşüncelerini aktaran Toros, “Pozisyon karşı tribündeki ceza sahası tarafında oldu. Benim bulunduğum yerden orayı görmek mümkün değil. Maçın hakemi ile yardımcı hakem göz göze geldiler. Yardımcı hakemin görüş açısı çok netti. Penaltı olsaydı verilirdi diye düşünüyorum. Futbol seyircisiz olmuyor. Tempo ne kadar yüksek olursa olsun, antrenman maçı gibi geçiyor” diye konuştu. 

FETHİYESPOR, DARICA’YA BİLENİYOR 
Deplasmanda oynanacak Darıca Gençbirliği karşılaşmasının hazırlıklarına başladıklarını kaydeden Teknik Direktör Mesut Toros, “Nazilli Belediyespor maçında sakatlanan Erkan Kapar’ın durumu iyiye gidiyor. Durumu maç saatinde belli olacak. Feyzullah’ın da bağlarında bir esneme olmuştu. Tam antrenmanlara başlayacaktı ama bu sefer de gözünde bir rahatsızlık oldu. Tedavi olmak için Denizli’ye gidecek. Darıca Gençlerbirliği maçına hazırlıyoruz. Rakibimizi izledik. Ona göre değerlendirmelerimizi yapıp, maça hazırlanacağız” şeklinde konuştu. 

GENÇ FUTBOLCULARA GÜVENİYORUM 
Fethiyespor’daki genç futbolculara güvendiğini anlatan Toros, “Genç futbolcularımıza inanıyorum ve güveniyorum. Çalıştığım takımlarda şu zamana kadar güvendiğim tüm futbolculara forma verdim. Yasin kardeşimiz çok iyi bir futbolcu olacak. Hazırlık maçlarındaki görüntüsü çok iyiydi fakat lig maçları farklı oluyor. Bence maçın heyecanını kaldıramadı ve erken kenarı almak zorunda kaldım. Demoralize olduğu için oyundan aldım. Erkan sakatlık anına kadar olumlu şeyler yaptı. Harun’u oynattım. Elimizdeki malzeme ile en iyisini yapmaya çalışıyorum. Hazır olmayan oyuncular var. İstediğimiz takviyeleri de yapmak için biraz geç kaldık gibi… Alınan bazı oyuncularda hazırlık süreci var. Başkanımız 1-2 transfer daha düşünüyor. Bu yönde konuşmalarımız oldu. Esat başkanımız yüreği ve ruhu ile sadece kulüp için çalışıyor. Bu galibiyeti başkanımıza ve taraftarımıza armağan etmek istiyorum” açıklamalarında bulundu. 

TARAFTARLARIMIZ ÇOK HEYECANLI
Açıklamasını sürdüren Toros, “Taraftarlarımız çok genç ve heyecanlı. Maçtan bir gün önce meşalelerle geldiler. Çok mutlu olduk. Maç esnasında kale arkasından sesleri geliyordu. Maçtan sonraki görüntüler bütünleşme adına çok iyi oldu. Herkesin tek yürek olması bizim tek hayalimiz. Geçen sene başaramadığımız hedefimize bu yıl ulaşmak istiyoruz. Biz bunu hak ediyoruz. Fethiyespor’un yeri daha üst ligler” dedi. 


 
 

TOROS, 'ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK'
TOROS, 'ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK'

Bakmadan Geçme