Toros, 'Kötü oynadık' 

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Of deplasmanında farklı yenilerek 3 puan daha kaybetti. Lacivert beyazlılar yeni teknik direktörü Mesut Toros yönetiminde çıktıkları ilk deplasman maçında 3-0 yenilirken Toros, kötü oynadıklarını ifade etti. Bu arada Fethiyespor kafilesinin uçağı sis yüzünden kalkamayınca, kafile 1 gün gecikmeli olarak dün akşam saatlerinde Fethiye'ye gelebildi. 

  • 1577
Toros, 'Kötü oynadık' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Of deplasmanında farklı yenilerek 3 puan daha kaybetti. Lacivert beyazlılar yeni teknik direktörü Mesut Toros yönetiminde çıktıkları ilk deplasman maçında 3-0 yenilirken; Toros, kötü oynadıklarını ifade etti. Bu arada Fethiyespor kafilesinin uçağı sis yüzünden kalkamayınca, kafile 1 gün gecikmeli olarak dün akşam saatlerinde Fethiye’ye gelebildi. 

Fethiyesporplayoff umudunu taşımak için puan ya da puanlar çıkarmak için gittiği Ofspor deplasmanında 7. mağlubiyetini alarak döndü. 38 puanla 7. sıraya gerileyen Fethiyespor, Trabzon’da sis nedeniyle uçak kalkmayınca Antalya’ya bir gün sonra gelen uçakla dönebildi. Fethiyespor kafilesi dün akşam saatlerinde Fethiye’ye gelirken, cumartesi günü Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak Büyükçekmece Tepecikspor maçı antrenmanını da bugün yapacak. Teknik Direktör Mesut Toros, “Ofspor maçı hazırlıkları çok iyi geçmişti. Ancak karşılaşmada takım olarak kötü bir performans sergilendi. Futbolcuların antrenmanda gördüğüm bireysel üretkenlikleri sahaya yansımadı. 2-3 pozisyon bulduk, değerlendiremedik. Defansif anlamda yine ellerinden geleni yaptı. Ancak haftayı puansız kapatmak zorunda kaldık. Cumartesi günü oynayacağımız karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıp, beklediğimiz ihtiyacımız olan 3 puanı alıp bir özgüven yakalamak istiyoruz. Henüz oynanmayan maçlarla 24 puan var. Bu haftadan itibaren kazanıp, moralleri yükseltmek istiyoruz” dedi. 
 

Bakmadan Geçme