Toros 'Galibiyete ihtiyacımız var'

Fethiyespor'un evinde Büyükçekmece Tepecikspor'a 3-2 yenilerek playoff hattının gerisine düşmesi camiayı üzüntüye boğdu. Teknik Direktör Mesut Toros, 'Sadece bir galibiyete ihtiyacımız var. Galibiyet alırsak kalan 6 maçımızı da kazanırız. Bu oyunculara güveniyorum' dedi. 

  • 1044
Toros 'Galibiyete ihtiyacımız var'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un evinde Büyükçekmece Tepecikspor’a 3-2 yenilerek playoff hattının gerisine düşmesi camiayı üzüntüye boğdu. Teknik Direktör Mesut Toros, “Sadece bir galibiyete ihtiyacımız var. Galibiyet alırsak kalan 6 maçımızı da kazanırız. Bu oyunculara güveniyorum” dedi. 

Büyükçekmece Tepecikspor maçını taktiksel olarak kazanmak istediklerini belirten Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Ancak bireysel hatalardan yediğimiz gollere karşı ürettiğimiz yüzde yüzlük golleri atamadık. Hakemin de etkisi evimizde yenilgi aldık” ifadelerini kullandı. 

Skor üretemeyince özgüvenlerini kaybettiklerine dikkat çeken Teknik Direktör Mesut Toros, “Bir metreden net golleri harcadık. Topu dışarı attık. Defansımız normal pozisyonlarda bireysel hata yaptı. Topa vurdurmamaları gereken yerde yetersiz kaldılar. Skor aslında bizim lehimize olmalıydı. Çünkü 7-8 net gol pozisyonunu değerlendiremedik. Sadece 2 gol atabildik. Bizler teknik ekip olarak oyuncularımıza güveniyoruz. Kalan 6 maçı kazanıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Her şey bitmedi. Saha içinde futbolcuların göstereceği çaba önemli. Futbolun meyvesi goldür. Atamazsan sıkıntılar yaşarsın. Önümüzde deplasmanda oynayacağımız Kozanspor maçı var. Alacağımız bir galibiyet kendimize gelmememizi sağlayacak” diye konuştu. 

ŞEN, “LEHİMİZE ÇEVİRDİK” 
Büyükçekmece Tepecikspor Teknik Direktörü Enver Şen açıklamasında, “Öne geçip, geri düştüğümüz maçı lehimize çevirdik. Play off iddiamızı sürdürebilmek için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Bunu futbolcularım başardı. Hepsini kutluyorum” şeklinde ifadeler kullandı. 

Fethiyespor ve Büyükçekmece Tepecikspor’unplayoff iddiası açından maçın önemine değinen Enver Şen, “İyi mücadele ettik. Kazanmak adına sahada her şeyi yaptık. Fethiyespor iyi takım. Fethiyespor’a bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diliyorum. Daha önce Fethiyespor’da görev yaptım, ekmeğini yedim. Biz bundan sonra playoff için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 


 

Bakmadan Geçme