TOROS, 'FETHİYESPOR'UN HEDEFİ BELLİ'

3. Lig 2. Grupta ligin 4. haftasında deplasmanda uzatma dakikalarında yediği gol ile 2-1 yenilen Fethiyespor'da ortaya konulan futbol ümit verdi. Lacivert-Beyazlıların 90 dakika üstün olduğu maçta biri penaltıdan biri de son saniyede gelen goller ile mağlup olması ve Fethiyespor'un 3 şutunun direkten dönmesi camiayı üzdü. Fehiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, 'Fethiyespor'un hedefi belli, bu sene şampiyon olacak Tekirdağ'da kaybetmemiz mucizelere bağlıydı maalesef bu gerçekleşti' derken Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Cem Tufan da 'İnşallah bu son kaza olur, hepimiz çok üzgünüz' diye konuştu.

  • 954
TOROS, 'FETHİYESPOR'UN HEDEFİ BELLİ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un Tekirdağspor’a 2-1 yenilerek 6 puan ile 7. Sıraya gerilemesi lacivert-beyazlı camiayı üzdü. 3 şutu direkten dönen Fethiyespor’un özellikle son saniyelerde yediği gol camiada üzüntü yarattı. Bu deplasmandan puan çıkartamayan ve taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Fethiyespor’da teknik kadro ve yönetim kurulu gelecekten umutlu. Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tufan karşılaşmayı değerlendirmesinde, “ Tekirdağ’da şanssızdık. Mazeret değil ama 3 topumuz direkten döndü. Tabiki bunları aşacağız. 90 dakika boyunca pozisyon üreten Fethiyespor’du. Dileriz ligde bu son kaza olur. Camiamızda herkes üzgün bu kaybı mutlaka telafi edeceğiz. Futbolcularımız gayretle çalışmaktadır” ifadelerini kullandı.

BU MAÇIN TARİFİ YOK
Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros da “Tekirdağspor önünde kaybetmemiz mucizelere bağlıydı. Maalesef bu gerçekleşti 90 artı 8. dakikaya kadar rakip sahada oynadık. Yaklaşık 20-25 pozisyon ürettik. Rakibi sağdan-soldan, ortadan delerek birçok pozisyon bulduk ama değerlendiremedik 3 şutumuz direkten döndü. Bu maçın tarifi yok inanın anlatılamaz rakip teknik direktör ve Tekirdağspor Başkan ve yöneticileri ortaya koyduğumuz futbolu tebrik edip Fethiyespor’un yaşadığı şanssızlığa dikkat çektiler, böylesine şanssızlık olamaz dediler. Takımımıza ilerideki maçlarda nasıl performans göstereceğini de anlamış olduk. Oyuncularımızın oyun felsefesine uymaları ve mücadeleleri gelecek maçlar için ümit vericiydi. Fethiyespor’un hedefi belli bu sene şampiyon olacaktır. Ara vermeden Cumartesi günü saat 19.00’da Fethiye Şehir Stadı’nda oynayacağımız Karaman Belediyespor maçını kazanıp önümüzdeki hafta deplasmanda kazanarak zirveden ayrılmayacağız ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme