Toros, 'Basit goller yedik'

3. Lig 2. Grup'ta ligin 2. haftasında deplasmanda Darıca Gençlerbirliği takımına uzatma dakikalarında yediği golle 2-1 yenilen Fethiyespor'da 3 puan kaybetmenin üzüntüsü yaşanıyor. Teknik Direktör Mesut Toros karşılaşmayı değerlendirmesinde, 'Takım savunmasında yaşadığımız aksaklıklar ve bireysel hatalardan dolayı basit goller yedik' ifadelerini kullandı.

  • 677
Toros, 'Basit goller yedik'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, deplasmanda Darıca Gençlerbirliği’ne 2-1 yenilip, ligde 3 puanla 9. sıraya geriledi. Karşılaşmayı 90 dakika 1-1 götüren ancak uzatma dakikalarında yediği golle puansız dönen Fethiyespor’da Teknik Direktör Mesut Toros, hatayı savunmaya kesti. Toros yaptığı açıklamada, “Bu maçın telafisini mutlaka yapacağız. Evimizde Yozgatspor ile karşılaşacağız. Kazanıp, yolumuza devam edeceğiz” dedi. Toros, “Hiç beklemediğimiz talihsiz bir mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyet bizi üzdü. Rakibimizi iyi analiz edip, dersimize çalışmıştık. Maalesef takım savunmasında yaşadığımız aksaklıklar ve bireysel hatalardan dolayı basit goller yedik. 90 dakika boyunca top bizdeydi. Yüzde 90 top ayağımızdaydı. Biz çok daha iyi olmalıyız. Pozisyonları sonlandırmada sıkıntılar yaşıyoruz. Ligin ikinci maçı olmasından dolayı bu mağlubiyeti telafi edeceğimizi düşünüyorum. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Geçen haftayı unutup, her zamanki gibi en iyi şekilde Yozgat maçına hazırlanacağız” diye konuştu. 

YOZGATSPOR EVİNDE YENİLDİ
Öte yandan ligin ikinci haftasında Yomraspor’u evinde ağırlayan Yozgatspor, bu maçı 2-1 kaybetti. Yozgatspor 1 puanla ligde 12. sırada yer alıyor. 
 

Bakmadan Geçme