The Times'ın listesine giren Fethiye'ye daha çok İngiliz'in gelmesi bekleniyor
İngiliz The Times gazetesinin, Muğla'nın Fethiye ilçesini ekimde plaj tatili için dünyanın en iyi destinasyonları arasında üçüncü sırada göstermesinin, bölgeye gelen İngiliz turist sayını arttırması bekleniyor.

Özellikle İngiliz pazarında bu yayının çıkmasının Fethiye için çok güzel olduğunu dile getiren Ardahan, şunları kaydetti:
"Bu yıl Avrupa'dan olan turizm hareketi Avrupa Kupası ve olimpiyatlar nedeniyle biraz geç başladı ama sonrasında artarak devam etti. Özellikle Muğla bölgesi İngiliz ağırlıklı olduğu için bizi sevindiren bir haber. Aslında bilinen bir derecenin tescillenmiş olması bizim için önemli. Fethiye, özellikle Ölüdeniz Kumburnu ve Belcekız plajlarıyla uluslararası tanıtımlarda Türkiye'nin gururu."
Bakmadan Geçme

Milyonları İlgilendiren Karar! B Ehliyet Sahiplerine Motosiklet Müjdesi!

Traktörün altında kalan 85 yaşındaki adam hayatını kaybetti

Minibüs takla attı: 1 ölü, 2 yaralı

Fethiye’de tüketicilere çağrı: Peynir ve tereyağında etiketsiz ürüne dikkat!

Fiat-Tofaş marka otomobil tarlaya yuvarlandı: 3 yaralı

Muğla Büyükşehir Geçici Hayvan Bakımevi’nden can dostlara dört dörtlük hizmet