TGK heyeti, Çerçioğlu'nu ziyaret etti

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu'nun (TGK) 19'uncu başkanlar kurulu toplantısı için Aydın'a gelen heyet, Cumartesi günü düzenlenecek toplantı öncesi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

  • 589
TGK heyeti, Çerçioğlu'nu ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aydın, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun (TGK) 19’uncu Başkanlar Kurulu toplantısına ev sahipliği yapacak. Cumartesi günü gerçekleştirilecek toplantı öncesinde şehre gelen heyet, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti. Ziyarete TGK Başkanı Nuri Kolaylı ve yönetim kurulu üyeleri ile Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan katıldı. Heyeti konuk eden Çerçioğlu’nun toplantıda Aydın hakkında bilgiler verdiği öğrenildi. Katılımcıların da desteklerinden dolayı Çerçioğlu’na teşekkür ettiği ve Aydın’la ilgili düşüncelerini aktardıkları ifade edildi.          
“120 BAŞKANIMIZ BURADA OLACAK”
Ziyaret sonrası konuşan TGK Başkanı Kolaylı, “Aydın’da 19’uncu Başkanlar Kurulu toplantısını yapıyoruz. Ege bölgesinde 2 sene önce Muğla’da toplantı yapmıştık. Aydın da bizim önemli. Aydın Büyükşehir Belediyesi basta olmak üzere birçok kurum organizasyona destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Toplam 120 cemiyet başkanımız burada olacak. Cumartesi günü toplantımızı yapacağız. Mesleğimizin sorunlarını masaya yatıracağız. Saatlerce süren toplantılar sonrasında başkanlar kurulu olarak açıklama yapıyoruz. Sonuç bildirgesi yayınlayacağız” dedi. Aydın’a gelen konuklarla şehirde çeşitli geziler yapacaklarını da ifade eden Kolaylı, bu kapsamda Aydın’ı tanıyacaklarını da sözlerine ekledi. 
 

Bakmadan Geçme