MUĞLA GALİBİYETE HASRET

3. Lig 4. Grup'ta ilk 5 maçta 1 puan alabilen Muğlaspor, sahasında Bergama Belediyespor ile de berabere kaldı ve puanını 2'ye çıkardı. Yeşil beyazlılar bu sonuçla 16. sırada yer aldı. Konuk takımın Ali Öztük ile attığı gole Polat karşılık verdi: 1-1.

  • 727
MUĞLA GALİBİYETE HASRET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

STAT: Atatürk 
HAKEMLER: Mustafa İlker Coşkun *, Aydın Karsavuran *, Özgür Fatih Kalaycı **
MUĞLASPOR: Barış Başkan *, Mehmet *, Süleyman *, İbrahim Can *, Burak *, İbrahim İçuz, Asım * (Dk 65 Nizamettin ), Polat *, Muhammed * (Dk 77 Ömer Faruk *), Barış Sungur * (Dk 76 Mümin ), Osman * (Dk 87 Emre *)
BERGAMA BELEDİYESPOR: Ogün *, Halil *, Ali Öztürk *, Volkan *, Murat * (Dk 39 Egemen *), Ali Aydın *, Oğuzhan * (Dk 46 Emre *), Halil İbrahim Mızrap *, Fatih * (Dk 75 Batuhan ), Ali Şirin Kuş, Mustafa *, Dk 46 Halil İbrahim Kaya * (Dk 87 Ahmet Mumin *

3. Lig 4. Grup’ta ilk 5 maçta 1 puan alabilen Muğlaspor, sahasında Bergama Beleidyespor ile de berabere kaldı ve puanını 2’ye çıkardı. Yeşil beyazlılar bu sonuçla 16. sırada yer aldı. Konuk takımın Ali Öztük ile attığı gole Polat karşılık verdi: 1-1.
4. dakikada  uğlaspor’lu Muhammed’in ceza yayı üzerinden vuruşu savunmaya çarparak direk dibinden kornere çıktı. 
16’da Osman’ın sağdan ceza alanı içine ortaladığı topa iyi yükselen İbrahim’in kafa vuruşu üstten az farkla auta gitti. 
22’de yine Muğlaspor’lu Mehmet ceza alanı içine ortaladı, Süleyman’ın kafayla indirdiği topa İbrahim gelişine vurdu, kaleci Ogün gole izin vermedi. 
25’te Süleyman sağdan ceza sahası içine ortaladı, Mehmet’in kafa vuruşunu kaleci Ogün kornere attı. 
28’de Bergama Belediyespor atağında Mustafa’nın sağdan ceza sahası içine yaptığı ortada Murat’ın kafa vuruşunu kaleci Barış son anda çıkardı. 
45’te gelişen Bergama Belediyespor atağında Mustafa’nın ara pasıyla topla buluşan Ali Öztürk düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi: 0-1
Golden 1 dakika sonra Muğlasporlu Barış ceza alanı içinde Volkan tarafından düşürüldü. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Polat eşitliği sağladı: 1-1
75’te Bergama Belediyesporlu Ali Şirin’in ceza yayı üzerinden sert şutu direk dibinden auta çıktı. Kalan dakikalarda iki takımın çabaları da skoru değiştirmedi, maç 1-1 berabere sona erdi. Bu sonuçla Muğlaspor 2 puanla 16, Bergama Belediyespor ise 8 puanla 9. sırada yer aldı.
 

Bakmadan Geçme