Telefon ile 8 milyon lira dolandırdılar 

FETÖ yalanıyla 8 milyon lira dolandıran 6 şüpheli yakalandı. Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak, adının FETÖ ve PKK listesinde yer aldığı yalanıyla 40 kişiyi, 8 milyon lira dolandıran 6 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı.

  • 1652
Telefon ile 8 milyon lira dolandırdılar 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla, Mersin ve Şanlıurfa’da telefonda kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp “FETÖ ya da PKK ile bağlantınız çıkt” diyerek vatandaşları dolandırdıkları ileri sürülen 1’i kadın 6 kişi yapılan operasyonla yakalanarak, gözaltına alındılar. Şüphelilerin 40 kişiyi, 8 milyon lira dolandırdıkları ortaya çıktı. 
Muğla İl Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri telefonla vatandaşları arayıp, kendilerini polis ve ya savcı olarak tanıtıp "FETÖ" ya da "PKK" örgütüyle bağlantınız çıktı' diyerek vatandaşları dolandıran şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Takibe alınan şüphelilerin Mersin ile Şanlıurfa’da yaşadıkları öğrenildi. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından kurulan özel ekip, 31 Ocak tarihinde yapılan operasyonda adresleri tespit edilen S.D., C.A., İ.H.A., A.A., D.G., ve Y.U., gözaltına alındı. 
Gözaltına alınarak Muğla’ya getirilen şüpheliler polisteki işlemlerinin ardından Marmaris adliyeye sevk edildi.
 

Telefon ile 8 milyon lira dolandırdılar 

Bakmadan Geçme