Teknolikya öğrencileri Türkiye ikincisi oldu

Fethiye'nin ilk robotik atölyesi olan Teknolikya takımı Antalya'da yapılan Robetex Turkey turnuvasında Türkiye ikincisi oldular.

  • 2213
Teknolikya öğrencileri Türkiye ikincisi oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazım Avcı tarafından 2 yıl önce kurulan Fethiye’nin ilk robotik atölyesi Teknolikya takımı, ilk etkinliğine katıldı. Antalya’da gerçekleşen Robotex Turkey turnuvasına Alperen Çetin, Melih Buğra Mutlu ve Yunus Ata Temiz’den oluşan takım ile katılan Teknolikya, Orta Seviye Çizgi İzleyen kategorisinde yaptıkları geliştirmeler ile Türkiye ikinciliği ilçemize kazandırdılar. Yapılan organizasyona 200 takım, 728 sporcu ve 3 bin ziyaretçinin katıldığı bildirildi. 

Fethiye’nin ilk robotik atölyesi Teknolikya Kurucusu Nazım Avcı yaptığı açıklamada, “Alperen Çetin,Melih Buğra Mutlu,Yunus Ata Temiz’den oluşan robotik takımı olarak ilk etkinliğimize katıldık. Antalya’da yapılan Robotex Turkey robotik turnuvasında kendi kategorisinde Türkiye ikinciliğini elde etti.Turnuva sırasında yaşanan problemlere çözüm odaklı yaklaşım, yanımızda getirdiğimiz ekipmanlar ve ilk gece yaptığımız düzeltme ve geliştirmeler bize Türkiye ikinciliği kazandırdı” dedi. 


 

Bakmadan Geçme